Testimonials


Ouder van Bilal: "De wekelijkse logopediefilmpjes zijn echt leuk. Bilal vindt de emoties supergrappig!!!!"

Maria Vorstermans (maatschappelijk deskundige): "Door het vertrouwen dat ik krijg, zet ik me voor de volle 100% in voor de school en de ouders."

In groep Hond is een van de leerlingen opgetogen: "Volgende week lekker vrij, krokettenvakantie!"

In groep Indiaan zijn de taken verdeeld. Salih moet vegen: "Ik ga stoffer en blikken!"

In de klas wordt gesproken over water. De juf schrijft op het bord waar de kinderen aan denken: regen, zee, wassen, douchen, drinken....
Oussima heeft ook een mooie: Waterlooplein".

Groep Koe gaat een middagje naar het park om te picknicken.
De juf vraagt van tevoren: "Wat is picknicken?"
Nicaise weet het: "Van de grond eten!".

Leerling: Juf, mijn sokken zitten binnenste buitenland!"

Tijdens een kookles werd de vraag gesteld: "Wie weet wat broccoli is?" Ranville wist gelijk het antwoord: Een mini boom!

Eric komt elke dag met de bus naar school. Hij zwaait fanatiek zijn chauffeur uit. "Dag buschauffeur!" Juf vraagt: "Weet je eigenlijk hoe je chauffeur heet?" Eric antwoordt: "Ja! Buschauffeur!" "Nee", zegt juf, "hij heet Rik." Eric kijkt de juf raar aan en is er toch echt van overtuigd dat hij Buschauffeur heet.


Moeder: Mijn zoon Leo is een happy leerling van groep Pauw. Sinds dit jaar ben ik lid van de oudercommissie en help de school met het organiseren van activiteiten. Ik ben heel erg blij met de Van Koetsveldschool die hem goed onderwijs geven, ook op sport gebied en veel dingen spelenderwijs.
De leerkrachten zijn fantastisch!!! "Van Koetsveldschool: De school waar de dromen beginnen".