Nieuws‎ > ‎

Vacature fulltime docent lichamelijke opvoeding Orion College Zuid

Geplaatst 17 nov. 2017 13:40 door Kelly van der Koelen   [ 17 nov. 2017 13:48 bijgewerkt ]

Vacature

Fulltime docent lichamelijke opvoeding Orion College Zuid

Jouw rol
Als docent lichamelijke opvoeding geef je les aan alle leerjaren. Naast de reguliere lessen verzorgen zien we graag dat je in samenwerking met externe partners leuke gastlessen en aanvullende activiteiten verzorgt op het gebied van sport & beweging. Onze jongeren sporten over het algemeen met veel enthousiasme en vanuit sport kun je ook veel met hen bereiken op het gebied van de sociale en emotionele leerdoelen die onze jongeren hebben. Als docent lichamelijke opvoeding maak je deel uit van een team dat onze leerlingen goed onderwijs biedt met extra zorg.


Waar kom je te werken?
Het Orion College Zuid is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. Het Orion College Zuid biedt onderwijs binnen het uitstroomprofiel arbeid (praktijkonderwijs en MBO-1 onderwijs). Maar dat doe je niet alleen! Met het coachingstraject en de ondersteunende zorgstructuur binnen de school ga je aan de slag.
Op dit moment wordt er een nieuw schoolgebouw gebouwd op de Wibautstraat te Amsterdam, waar het Orion College Zuid in de herfstvakantie van 2018 naar zal verhuizen. Vanaf november 2018 zul je dus les kunnen geven in een mooie nieuwe gymzaal!


Onderdeel van de Stichting
Orion is de enige aanbieder van openbaar speciaal primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Op 10 locaties bieden wij speciaal onderwijs en passende zorg afgestemd op de behoefte van onze leerlingen van 4 tot 20 jaar. Ieder kind met elke godsdienst of levensbeschouwing is welkom!
Doordat we werken in een stichting van tien scholen waarin nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, zorg, maar ook techniek centraal staan, kunnen we onze leerlingen uitdagen en er voor zorgen dat ook zij de optimale stap kunnen zetten in de maatschappij. We beschikken over moderne leermiddelen en studieprogramma’s die onze leerlingen maar ook jou in staat stellen je kennis up-to-date te houden.

Meer informatie over het Orion College Zuid of Stichting Orion  vind je op onze website www.orioncollegezuid.nl  en www.orion.nl.

Wie zoeken we? Je bent een gedreven, nieuwsgierige en ondernemende onderwijsprofessional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs en zorg. Je hebt een hart voor onze leerlingen, die moeilijkheden met gedrag ervaren en heb je aantoonbare affiniteit met speciaal voortgezet onderwijs. Verder zoeken wij iemand die….

 • over een ALO-diploma beschikt

 • creatief is in het bedenken van sportactiviteiten met verschillende werkvormen

 • bij voorkeur Kennis heeft van en ervaring heeft met (externaliserende) gedragsproblematiek en jongeren van 12-18 jaar

 • communicatief en sociaal vaardig is in het sturen van de groepsdynamiek

 • een daadkrachtige persoonlijkheid heeft met een oplossingsgerichte, zelfstandige werkhouding en relativeringsvermogen (het liefst met wat humor)

 • sterk in de schoenen staat en uitdagingen niet uit de weg gaat

 • stressbestendig is

 • een echte teamplayer is, niet alleen in de sport, maar ook met collega’s

 • graag samen met collega’s betrokken is bij het uitdenken van schoolbeleid en graag werkt aan kwaliteitsverbetering van de organisatie


Wat ga je verdienen en wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Bezoldiging op basis van CAO PO, schaal LB

 • Het gaat om een aanstelling van 1,0 WTF (40 uur) bij voorkeur. 0,8 of 0,9 FTE is bespreekbaar.

 • aanvang uiterlijk per 01-02-2018, maar eerder is wenselijk

 • aanstelling van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid

Interesse?

Zet jij ook je volgende stap in je carrière bij Stichting Orion? Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar Kelly van der Koelen (Locatiedirecteur).  Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Kelly (k.vanderkoelen@orion.nl / 020-6442232 / 0682104487).

Graag reageren vóór 08-12-2017


Comments