Actueel‎ > ‎Actueel‎ > ‎

Texel dag 1 24-10-2017

Geplaatst 25 okt. 2016 03:26 door Ellen Starke

Na een gezellige treinrit met veel te veel snoep voor negen uur 's ochtends, stappen we op de boot.
Supercool natuurlijk! Lekker rondkijken en zelfs buiten staan, gelukkig is er niemand af gewaaid, want het waaide best hard! De titanic foto's die Danny wilde hebben zijn dus gewoon gemaakt.

De aansluiting op Texel is fantastisch, tegen de tijd dat we met alle spullen van de boot af zijn en ook nog bijna juf Esther en Gizem verloren op de ophaalbrug, moesten we een heel uur wachten op de bus!!

Gelukkig is iedereen goed gemutst, letterlijk en figuurlijk en vermaken we ons ook daar ook prima met rolstoelraces, patatjes en kunnen we algauw dan toch met de bus mee. Die brengt ons heel aardig naar de Stayokay en dat is een hartstikke mooie plek!

Terwijl de kamerindeling nog even omgehusseld wordt, bereidt meester Juan de wandeling en spelletjes voor en gaan we gauw weer op pad. 
Met de schapen op de achtergrond worden er gekke plaatjes geschoten door meester Mitchell en juf Esther filmt hoe Bonnie,Lola, Soufyan en Jay op zo min mogelijk voeten naar de overkant huppelen.

Terug in het hostel is het feest, want we eten friet met hamburgers! Superlekker allemaal, en nu mogen we naar de film!!! Onderweg loopt de hele groep gearmd en luid zingend over straat. Te leuk! 
De film is heel spannend, alleen een beetje lastig.

Het was een mooie eerste dag! Moe maar voldaan gaat iedereen naar bed, al houden de meiden en de boefjes het gewoon vol tot drie uur 's nachts... Jullie mogen raden wie ;-) Maar ach, dat hoort erbij op kamp!

Ciao!


Comments