Nieuws‎ > ‎

Wil jij op zaterdag dansen of schilderen of...

Geplaatst 18 jul. 2016 08:08 door Jelka Bröcheler   [ 26 feb. 2019 07:22 bijgewerkt door Arthur Wilson ]

Volgend schooljaar gaat er een geweldig nieuw project van start dat
Kunst Helden heet. Kunst Helden is voor kinderen die het leuk vinden om te dansen of om zelf een film te maken. Deze kinderen kunnen zich opgeven voor Kunst Helden. Kunst Helden biedt cursussen dans en film maken op de zaterdagmiddagen. In de dansgroep leren de kinderen leuke dansmoves en gaan ze lekker swingen op muziek. In de filmgroep leren de kinderen alles over het maken van een film.

De danslessen worden gegeven door Madelon en de filmlessen door Guido. Zij hebben veel zin in om met de kinderen van de Beijerlandstraat aan de slag te gaan! De lessen starten op zaterdag 5 november en duren tot aan de meivakantie. We sluiten dan feestelijk af met een optreden en presentatie. Natuurlijk zijn de ouders dan ook welkom om te komen kijken.

Op 8 september in de ochtend komen Madelon en Guido al een keertje op school om te laten zien hoe leuk Kunst Helden is. Alle ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Kinderen die enthousiast zijn kunnen zich daarna inschrijven voor Kunst Helden. Iedereen ontvangt die week al een brief thuis met een inschrijfformulier. De cursussen duren 20 weken en worden op school gegeven op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur. Afhankelijk van het inkomen van de ouders kan het cursusgeld volledig worden vergoed.

Kunst Helden is een initiatief van Stichting Tamino. Wil je nu al meer weten over Kunst Helden dan kun je contact opnemen met Linda van Nimwegen van Stichting Tamino via info@stichtingtamino.nl of bellen via 06-24460578. Maar je kunt je vraag ook aan je eigen juf of meester stellen.


Comments