Actueel‎ > ‎Actueel‎ > ‎

Berlijn dag 4

Geplaatst 7 jun. 2019 08:00 door Ellen Starke

Dag 4 Naar Amsterdam

Om 8.0 uur zat iedereen natjes aan het ontbijt, waarna de kamers opgeleverd moesten worden. Na een kleine, soms zeer noodzakelijke controle, was alles goed gekeurd. Nog een laatste foto moment in tweevoud met de hele groep en toen de bus in.

Het eerste deel van de reis was het opvallend stil in de bus… Bijna iedereen moest nog wat slaap inhalen. Na het nuttigen van de lunchpakketten en een koffie stop kwam er weer wat leven in de brouwerij. Meester Jeroen schudde nog een zeer leerzame quiz over Berlijn en de belevenissen van de afgelopen dagen uit zijn mouw. Waarbij alle deelnemers kans maakten op een leuke verassing en de mogelijkheid om de muziekkeuze tot het einspunt te bepalen. Vooral dit laatste zorgde voor de nodige motivatie om serieus deel te nemen.

De mannen van havo 5 waren de grote winnaars en zij mochten hun playlist inleveren bij de DJ’s Daan en Vincenzo. Dit leverde een uiteenlopend muziekaanbod op voor de kilometers die volgden.

De hoogtepunt was toch wel Let it go uit Frozen, wat enthousiast door Luca voorin de bus werd meegezongen. Na een gezamenlijk koor tijdens  Bohemian Rhapsody en 2 Amsterdamse klassiekers stonden weer netjes voor de school.

Een voorspoedige reis na een zeer geslaagde schoolreis!

We hebben genoten van alle leerlingen, verborgen talenten ontdekt, veel doorzettingsvermogen gezien en een grote hulpvaardigheid naar elkaar toe.

Dank aan alle begeleiders en dank aan alle leerlingen voor een onvergetelijke herinnering!Comments