Werken op Drostenburg

Wij bieden
De leukste school van Amsterdam met 215 fantastische kinderen en jongeren en 100 geweldige collega’s! Binnen de school is er sprake van een goede begeleiding en coaching, binnen het schoolbestuur Orion zijn er uitstekende scholingsmogelijkheden

Drostenburg is een school voor leerlingen met een chronische aandoening.Een chronische aandoening wil zeggen dat onze leerlingen een speciale onderwijskundige hulpvraag hebben, als gevolg van een medische- of revalidatie problematiek. Onze school kent een zevental leerroutes waarbinnen ons onderwijsaanbod vorm wordt gegeven. Dit wil zeggen dat er er op Drostenburg voor ieder kind, ongeacht de cognitieve mogelijkheden, een onderwijsaanbod is.
Voor de leerroute 1 t/m 5 (jongeren met een verstandelijke beperking) hebben wij ook een aanbod in de leeftijd van 12-18 jaar.
Onze school is gehuisvest in een prachtig gebouw en goed toegerust op de speciale doelgroep.  Tevens is er een aangepast zwembad waar zwemlessen en hydrotherapie gegeven worden en een uitstekende sportaccommodatie


Algemene informatie over de Stichting Orion
Stichting Orion is de enige aanbieder van openbaar speciaal primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam. Op meerdere locaties bieden wij speciaal onderwijs en passende zorg afgestemd op de behoefte van onze leerlingen van 4 tot 18 jaar. Orion is gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding aan kinderen en jongeren met verstandelijke of lichamelijke handicaps of een chronische ziekte (cluster 3) en psychiatrische of ernstige gedragsstoornissen (cluster 4).

Het is een uitdaging om op Drostenburg te werken. . Het onderwijs valt onder verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Orion, de verpleegkundige zorg bij stichting Cordaan en de revalidatie onder Reade. 

Op de diverse sites van de Orionscholen kunt u informatie vinden over actuele vacatures en hoe u daarop kunt solliciteren. Mochten er geen vacatures zijn en u bent geïnteresseerd dan kunt u natuurlijk altijd een open sollicitatiebrief schrijven.

U kunt uw (open) sollicitaties naar
Dhr. Jack Deen, directeur van Drostenburg mail: j.deen@orion.nl voor het onderwijs
Mevr Annika Janse van Cordaan mail : ajanse@cordaan.nl voor verpleegkundige zorg
Dhr. Leo Borstelaar, clusterhoofd scholen van Reade mail: l.borstelaar@reade.nl voor de revalidatie.

Wij zien uw sollicitatie graag tegemoet.
Comments