Amics X Sempre

L'Andreu em diu que al primer que li vol donar es al Juan Ma, per totes les vegades que li ha mostrat que es un amic i que ha estat ahí !! on son els amics, al costat. 
També m'ha fet un encàrrec , que os lliuri en el seu nom Bones Idees‎ > ‎ i dues invitacions
Cerquem ConsensOS
Canal de AureaiAureo
Suscribirse
 


A la Mari Carmen, li vol donar  per que sempre li ha facilitat una agradable relació de les formes mes senzilles.

Al Mariano li vol donar  per aquestes inquietuts indagadores , dignes del millor dels investigadors, que sempre han facilitat que el Andreu pogui compartir les coses "excepcionals" segons el mariano que ha anat fent por ahi.

A la Lola,  per la sinceritat i el carinyo de la caricia que li va fer quan estava tant fotut de laesquena, en el xaflan de Pau Claris amb Valencia a la sortida de alguna cel·lebració.

A la Laura li vol donar  per haver tingut dues bessones tambè i per les estones divertides que hem pasat fent ballaruques a la masia del costart del Riembaud , amb lo seria que es.

Al Joan Hernandez, li vol donar   per no continuar  engrescan lo en el rugby ni el mon de la vela, l'Andreu es un enclenque i segur que s'hagues trencat alguna cosa, no s'entrena mai i, tal com li va fer entendre el Joan en aquell partit de rugby que varen anar a veure tots dos a l'estadi de Montjuich.

A la Dolors,   per aquest somriure que sempre li surt i que es tant contagios.

Al Melchor que encara que no menjara coca segur que dona voltes aquesta nit por ahí, li vol donar  per  haver li fet aquell logo "un traç de primera intenció" en el que expressava la misió de l'Andreu a la seva vida "Idees + Software" deia el logo que els distingui en tre els 489 Agents de la Xarxa de la IBM dels finals dels 80's

A la Titi i al Txiqui que , encara que no vindran, segur que estan en les converses l'Andreu els vol donar  per la  seva generositat i solidaritat quan la seva primera crisis econòmica en el 93. Tots dos , en especial la Titi, van estar molt per sobre la mitja que demanaven les circumstancies.


Avui les Memòries dels cocos de en Mariano, la Lola, La Maica i la Mari Carmen, la Dolors el Joan i la Laura, i altres amics que si afegiran, volaran al passat, recuperaran imatges que els evocaran emocions.

Riuran i passaran una nit divertida, faran comentaris i propòsits sobre la situació, la crisis , la desafecció, els indigna-dos i cap on va el mon.

Un dels assistents, L'Andreu, esta emocionat, esta content de retrobar se amb els amics i les amigues que tel com ell diu, "son amics per sempre", 

l'Andreu os deia, m'ha demanat que als amics i les amigues , els fagi arribar a tots i a totes les seves Gracies 

 a cadascu, per ell, diu han estat persones molt importants en la seva vida, tots vosdaltres, diu , "heu estat Mags positius" en molts moments decisius de la seva vida, i os vol donar les Graciessegons diu cadascu dels assitents el "va canviar la vida" i en totes les ocasions per donar un pas mes i per aprendre mes coses. 

També m'ha fet un encàrrec , que os lliuri en el seu nom Bones Idees‎ > ‎ i dues invitacions


la Revetlla del Juan Ma

24 de juny 2011, 5:58 publicada per Andreu campanario ponga

Quina Revetlla mes encantadora !!!!

imatges que evoquen emocions


Logo

Vall d'Aro QuitCAT

 
 
Cerca en aquest lloc

1-2 of 2