Behöver du hjälp med översättning?

Jag har en bred teknisk kompetens och har bland annat översatt både dokumentation och programvara för Microsoft. Jag har tidigare frilansat åt både översättningsbyråer och direktkunder och vet precis vad som krävs för olika typer av jobb.

Projektledare - Jag har själv arbetat som projektledare och vet därför hur jag kan göra ditt jobb så enkelt som möjligt, bland annat på följande sätt:
  • Jag lägger ner både tid och ansträngning på hög kvalitet så att du slipper. Kvalitetstexter leder till mindre arbete för både dig och kunden, men även för mig. Därför är kvalitet alltid min högsta prioritet.
  • Jag svarar alltid snabbt på om jag är tillgänglig och ger ett tydligt besked om vilken kapacitet jag har.
  • Jag har arbetat med en mängd olika programvaror åt olika kunder, bland annat Trados, SDLX, Idiom, Helium och LocStudio. Dessutom har jag mycket lätt för att sätta mig in i nya verktyg.
  • Jag vet vilka frågor som är värda att ställa till kunden. Därför kommer jag inte att skicka onödigt många frågor och de frågor som verkligen behöver ställas skickar jag i god tid.
  • Jag vet vikten av sekretess. Därför kan du vara säker på att all kommunikation är konfidentiell.

Direktkunder - Jag tar gärna hand om dina översättningsuppdrag från början till slut. Med min erfarenhet som projektledare och ett stabilt nätverk med andra kunniga frilansare är det inga problem att hantera större projekt.

 

Kontakta Ordjobb på:


helena@ordjobb.se


070-442 83 02


Följ Ordjobb på:


LinkedIn


Facebook