Salgs- og kursusrådgivere

To salgs- og kursusrådgivere

Ledernes KompetenceCenter er i vækst – vi søger fire nye nøglemedarbejdere

Ledernes KompetenceCenter er som de eneste i Danmark udelukkende specialiserede i at uddanne og udvikle ledere. Vi har en stærk og bred produktportefølje, tilfredse kunder, en god økonomi, eget kursus- og mødecenter – og ikke mindst en stor lyst og vilje til at vækste yderligere.

Til at understøtte den positive udvikling og vækst søger vi fire nye kolleger, der kan være med til at stå i spidsen for den fortsatte markedsudvikling samt kan bibringe organisationen nye arbejdsrutiner, som matcher den øgede vækst og aktivitet.

To salgs- og kursusrådgivere

Vi søger to salgs- og kursusrådgivere med reference direkte til salgschefen. Som salgs- og kursusrådgiver får du eget salgs- og budgetansvar og er ansvarlig for at pleje og udvide din kundeportefølje samt indfri dine salgsmål. Den rette kandidat er dig, der til daglig motiveres af salg og som ønsker at rådgive kunder om den bedste lederudviklingsløsning.

Ansvarsområder:

 • Kontakt og salg til eksisterende og potentielle nye kunder i hele Danmark
 • Opsøge og forøge tilgangen af nye kunder
 • Indfri opstillede salgsmål og bearbejde kundeporteføljen, så du kan opnå det maksimale udbytte for KompetenceCentrets samlede produktportefølje.
 • Rådgivning af kunder om den bedste, individuelle løsning
 • Sikre et godt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Om dig:

 • Dokumenteret succesrig salgserfaring – erfaring med salg af lederudviklingsprodukter er en fordel
 • Vilje, lyst og evne til salg og rådgivning af kunder i valg af produkter indenfor lederudvikling.
 • Nysgerrig med lyst og evne til at lære nyt.
 • Udpræget forretningsforståelse.
 • Forhandlingsstærk og med gode kommunikationsevner.
 • Udpræget resultatorienteret profil – ambitiøs, handlekraftig og en beslutsom teamspiller.
 • Analytisk og struktureret tilgang med sans for effektiv planlægning.
 • Uddannelse af relevant karakter
 • Kendskab og erfaring med online marketing, e-marketing og SEO er en fordel.

Hvem er Ledernes KompetenceCenter, og hvad vil vi?

KompetenceCentrets mission er at bringe den enkelte leder videre i karrieren. Vi bringer lederen videre uanset om hun/han er i arbejde, opsagt, ledig eller på vej i nyt job. Vores produktportefølje tager udgangspunkt i lederkurser og uddannelser. Herfra har vi udbygget med konferencer og 1-1 samtaler som coaching og Outplacement og har som sidste skud på stammen åbnet vores eget kursus- og mødecenter i København. Vores kunder er alt fra medarbejdere, der overvejer at blive ledere til de meget erfarne ledere på direktionsniveau. Vi leverer både udviklingsforløb til individer og til virksomheder. Fælles for alle vores kunder er, at de er meget tilfredse med det, de får hos Lederne og gerne anbefaler os videre til andre.

I øjeblikket er vi 16 medarbejdere i Ledernes KompetenceCenter.

I Ledernes KompetenceCenter tilbyder vi:

7 ugers ferie, gode pensionsforhold, god kantine, massageordning, frisørordning, fri parkering og meget mere.

Du kommer videre:

Ved at sende din ansøgning og CV via nedenstående link. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte John Sørensen fra JBS Vinderrekruttering, som medvirker i ansættelsen. Fristen for at søge ovennævnte stilling er søndag den 26. januar 2014. Vi indkalder dog kandidater løbende.

Arbejdssted:København S
Region:Region Hovedstaden
Jobtype:Fast
Kontaktperson: John Sørensen, JBS Vinderrekruttering
Mobil: +45 2370 1111
Arbejdstid:Heltid
Tiltrædelse:Snarest muligt
Ansøgningsfrist:26. januar 2014
I Lederne er vi 250 medarbejdere, der blandt andet yder professionel rådgivning til vores medlemmer om ledelsesudfordringer, karriereudvikling, ansættelsesvilkår, dagpenge, efterløn og meget andet. På nuværende tidspunkt har vi mere end 100.000 medlemmer. Vores mål er at runde 120.015 i 2015 – og det når vi. Du kan læse mere om os på www.lederne.dk.