x2016-01-31 Algemene Vergadering

Zondag 31 januari 2016 : Uw mening is belangrijk : Algemene ledenvergadering

In het begin van het jaar organiseert onze afdeling 's Heerenbosch naar jaarlijkse gewoonte haar
Algemene ledenvergadering.
We starten met een gratis koffiekoeken en koffie.
Aan de hand van een multimediale presentatie geven we dan een overzicht van onze activiteiten van het afgelopen jaar. Een ideale manier om bij een hapje en drankje wat nader kennis te maken met de werking van Natuurpunt.
Ook drinken we er eentje op onze kosten.
Dit jaar gaat de algemene vergadering door in Sint-Gillis. Volgende topics staan op de agenda: financieel verslag, aanduiden van stemgerechtigde vertegenwoordigers voor de algemene vergadering van de Natuurpunt-vzw’s, samenstelling van het afdelingsbestuur, werkingsprogramma 2016..…

Wanneer: zondag 31 januari 2016 om 10u00 (einde ten laatste 12u) Waar: Het café/zaaltje "de Schuur" van Jeugd zonder Dak, Torrestraat 35 te Sint-Gillis-Dendermonde.

Voor wie op zoek is naar een actieve natuurbeleving en daar wat vrije tijd voor veil heeft, heeft onze Natuurpunt-afdeling heel wat te bieden: handje toesteken bij beheerswerken, deelnemen aan activiteiten van onze werkgroepen (vogelwerkgroep, plantenwerkgroep Naturelaar, insectenwerkgroep Voelspriet), mee-organiseren van diverse activiteiten (infostand , jaarlijkse quiz, ledenfeest, …) of gewoon onze diverse andere activiteiten bijwonen... Misschien ben je wel het ondernemende type en zie je een bestuursfunctie wel zitten.

Nieuwe, frisse ideeën zijn immers steeds welkom.

Geïnteresseerd? Kom eens langs en laat het ons weten. Wij bezorgen je graag bijkomende informatie.

Info: Geert Van Damme, geert.vandamme@meerskant.org - 0474 / 93 84 81

Comments