x2016-01-16-17 Grote vogelweekend

Het Grote Vogelweekend op 16 en 17 januari 2016

De winter is in aantocht en dat betekent maar één ding: Het Grote Vogelweekend komt eraan! Tijdens die massale tuinvogeltelling neem je samen met duizenden andere tellers deel aan een groots burgeronderzoek naar de toestand van onze tuinvogels.

Wie zich bovendien nu al als teller opgeeft, krijgt van ons gratis De Tuingids voor Blije Vogels toegestuurd. Dat boekje vertelt je hoe je jouw tuin omtovert tot een paradijs voor jezelf, maar ook voor de vogels. Zo ben je verzekerd van heel wat vogelgekwetter tijdens Het Grote Vogelweekend.

Tuingids voor Blije Vogels

De vogels de barre winter doorhelpen. We willen het wel, maar hoe beginnen we eraan? De Tuingids voor Blije Vogels van Natuurpunt helpt je hierbij. Dit boekje vertelt je hoe je jouw tuin omtovert tot een paradijs voor jezelf, maar ook voor de vogels.
Hou dit boekje zeker bij de hand tijdens Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt (16/17 januari 2016). Tel dat weekend de vogels in je tuin en geef ons je resultaten door. Zo komen we jaar na jaar te weten hoe het met onze gevederde vrienden is gesteld.
Er zijn slechts 5000 gidsen beschikbaar, bestel dus snel jouw gratis exemplaar op: http://vogelweekend.natuurpunt.be/tuingids/
Comments