Informatie‎ > ‎

Trainers en contactgegevens

Hieronder stellen de trainers en ondersteuners zich voor:
Ella ten Barge

In mijn werk richt ik mij op het onderwijs in de 21ste eeuw met een focus op passie, innovatie, mondiale (media) wereld en verbinding. Mijn aanpak leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden bij individuen en groepen. Hierdoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden die zowel professioneel als persoonlijk kunnen worden ingezet. Ik breng mensen door mijn deskundigheid, creativiteit en authenticiteit in beweging richting een gewenste situatie.

Mobiel +31 (0)6 44291718Aldert van der Werk

Als trainer ben ik werkzaam in de opleiding PDA en PDG. De veranderende beroepspraktijk van de instructeur, onder invloed van technologische ontwikkelingen, is mijn drijfveer om enthousiaste instructeurs op te leiden voor het prachtige vak van instructeur in de 21ste eeuw in het (v)mbo. Ik ben enthousiast en daag je uit om het beste uit jezelf te halen en nodig je uit om jouw werk mee te nemen in de opleiding. Ik geloof dat niet alleen in kennis, maar ook dat vakmanschap meesterschap is.Heb ruim 27 jaar gewerkt in het mbo onderwijs in verschillende rollen. Mijn aandachtsgebieden zijn actieve didactiek; breinleren en de pedagogische opdracht van het onderwijs.Karline Malfliet
 Als trainer van het ECNO ben ik betrokken bij de opleiding PDA voor instructeurs, module Oplossingsgericht Coachen en SLB trainingen.Twintig jaar ervaring in het (voortgezet en speciaal) onderwijs als docent, zorgcoördinator, RT'er en mentor vormen een goed gevulde rugzak met ervaringen en kennis. Systemisch kijken en TA zijn favoriet door scholing bij o.a. Phoenix, het Bert Hellinger Instituut en Weisfelt&Partners.
Lisanne van Balen
Al mijn dagelijkse werkzaamheden zijn verbonden aan het opleiden van docenten in de praktijk van lesgeven. Ik ben gestart als docent biologie en natuurkunde in het voortgezet onderwijs. Vervolgens ben ik als teamleider volop betrokken geweest van het vormgeven van vernieuwingen in het onderwijs. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij het ECNO als trainer in het onderwijs. Sindsdien geef ik trainingen aan docenten, mentoren, decanen, conciërges en schoolleiders over verschillende aspecten van het onderwijs. Denk hierbij aan het pedagogisch didactisch handelen, maar ook het samenwerken in een team en je eigen professionele ontwikkeling. Het eigen handelen van docenten staat hierbij altijd centraal. Wat ik in mijn werk belangrijk vind, is dat iedereen zijn eigen stijl goed leert kennen en gebruik maakt van eigen kwaliteiten om het docentschap in te vullen.


Diesje Zwart


Matt Huntjens
Vanuit mijn vak als verpleegkundig specialist ben ik doorgegaan als docent Verpleegkunde. Daarna ben ik mijn eerstegraads opleiding gaan volgen met afstudeerrichting Onderwijskunde. Als beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteitszorg was ik onder andere verantwoordelijk dat de opleidingen waaraan ik verbonden was aan alle eisen van het Ministerie voldeden. Na mijn laatste studie als lerarenopleider wist ik dat ik weer in het onderwijs zelf wilde werken. Vandaar dat ik nu binnen het MBO als docentopleider en hier aan het NHL-ECNO als docentbegeleider werkzaam ben. De combinatie en vooral verbinding tussen het MBO en HBO maakt mijn werk interessant. Voor de PDG begeleid ik docenten in hun beroepsproducten en neem ik deel aan de eindgesprekken als assessor. Mijn visie is dat de student zijn eigen kwaliteiten gaat ontdekken en van daaruit zich verder moet ontwikkelen. Daarin ondersteunen is voor mij een uitdagende taak.     
 matt.huntjens@nhl.nl  mobiel: +31 (0)6 39 86 74 96
   

Anita Buurman

Jet van Eldik


Age Wesselius

In mijn functie als ‘Docent ICT & Didactiek’ ben ik verantwoordelijk voor de inrichting van het ICT-onderwijs in de Pabo voor aankomende leerkrachten in het primair onderwijs, maar ook voor de inzet van ict bij het leren, studeren en lesgeven in de opleiding voor zowel studenten als docenten, en de inzet van ict bij onderwijsontwikkeling. Naast deze rol als docent, ben ik ook bezig met onderwijsontwikkeling en de rol van ict, bijvoorbeeld bij het vormgeven en inrichten van blended learning, digitale didactiek en 21st century skills.Feikje de Winkel

Marthy VeenComments