Wij zijn passionele professionals (zelfstandigen, zaakvoerders, managers, werknemers, en levensgenieters) uit België en Nederland die zich verbonden weten door een gedeeld verlangen  om positieve en duurzame verandering te brengen in de wereld van vandaag en morgen. Wij werken onderling samen en zetten nieuwe initiatieven in de wereld met new shoes today. Heb je goesting om je met ons te verbinden schrijf dan een mail naar soulmates@newshoestoday.com

Wij zijn de soulmates van new shoes today.

MAURICE WILLEMS

Ik werk als zelfstandig ondernemer en heb dus een eigen praktijk. Als Stemtherapeut. Op basis van de laatste 25 jaar heb ik een eigen gedachtegoed uitgewerkt tav van de vraag hoe je van binnen uit geinspireerd in de wereld kan gaan staan .Een lemninscaat van zelfexpressie en meditatie.

Een bij elkaar brengen van de kennis van de podiumkunsten en psychologie/psychotherapie.

 

Maurice Willems
Stemtherapeut en Sociaal psycholoog
Daalseweg 355
6523 CC Nijmegen.
telefoon 024-3601091     mobiel 06-20774260
E:  MJCL.Willems@hetnet.nl
W: www.mauricewillems.com

MIEKE TOPPETS

Ik geloof dat medewerkerbeleving en klantbeleving hand in hand gaan. Organisaties die er in slagen om hier een maximale synergie te creëren, hebben de toekomst in handen. Klanten iets aanbieden wordt dan iets bijzonders, het wordt een moment waarop je als klant voelt dat je helemaal krijgt wat je nodig hebt. Zonder dat je er zelf om moet vragen. Hoe leuk is dat?

En beter nog, het moment waarop je zelfs meer krijgt dan je verwacht had. Daar zijn geen woorden voor, en dat smaakt naar meer. Voor dat moment doe ik het, dat creër ik samen met mensen, organisaties, systemen. Dat doe ik door organisaties te helpen evolueren zodat ze mensen helpen om in hun natuurlijke kracht te gaan staan.

Heb je het al eens meegemaakt? Het moment waarop je – als deel van een organisatie – je thuis voelt, je bijdrage kan leveren, toegevoegde waarde kan creëren, erkend wordt omwille van je kwaliteiten? Ken je de energie die er dan vrijkomt? Heb je gezien wat die energie doet met je medewerkers en klanten? Indien ja, houden zo. Indien neen, laat ons eens afspreken want met de juiste hulp kan iedereen dit bereiken.

Mieke Toppets
Hoogstraat 20, 1980 Zemst
België

M: +32 496 577 607
E: mieke.toppets@telenet.be

KARLIJN BOCKHOLTS

 Mijn passie is het in beweging brengen van mensen en organisaties. Daadkrachtig leiderschap ontwikkelen waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en zelfbewustzijn verantwoordelijkheid kan nemen voor het verbeteren van de performance. Scherp acteren op de dingen die er echt toe doen, mensen motiveren om een herkenbare bijdrage te leveren aan gezamenlijke resultaten.

 

Karlijn Bockholts
Bockholts HR Advies
De Geer 12
3451 KA Vleuten
M: 06 – 38 82 67 05
E: info@bockholts.nl
W: www.bockholts.nl

JAN THIELLIER

Crealogie is een samengaan van drie fascinerende gebieden, namelijk creativiteit, ervaringskennis (intuïtie) en welzijn en geluk. Op al deze gebieden hebben zich in de laatste jaren enorme en baanbrekende wetenschappelijke ontwikkelingen voorgedaan. Belangrijke vragen worden nu beantwoord zoals: Is ervaringskennis van experts en vakmensen over te dragen op opvolgers. Het volmondige antwoord is absoluut ja.Is intuïtieve ervaringskennis belangrijk voor creativiteit. Dat is zeker zo en vooral op gebieden, die een meer vakinhoudelijk karakter hebben Is er een effect van welzijn en geluk op creativiteit. Ook deze vraag moet met en groot ja beantwoord worden. Maar het bevordert ook effectiviteit, innovatief vermogen, klant tevredenheid en zaken als gezondheid en weerstand tegen tegenslag.Kan je ook gelukkiger worden of het niveau van welzijn verhogen van individuen, teams en groepen. Ook die vraag moet met een heel groot ja beantwoord worden. Met andere woorden door het welzijn en geluk te vergroten, vergroot je ook het de creatieve en innovatieve kracht.

Al deze materie is mateloos interessant en daarom is er ook een goed netwerk van wetenschappers opgebouwd en zijn er door de jaren heen diverse congressen in binnen en buitenland bezocht om volledig up to date te blijven. De grote uitdaging is dan ook, om deze wetenschappelijke inzichten in hele praktische toepassingen te vertalen, die leiden tot een grotere slagkracht van organisaties in hun omgeving.

Jan Thiellier
M: +31-6-18935624
E: info@crealoog.nl, jthiellier@spoorijzer.com
W: www.crealoog.nl
: www.spoorijzer.com

GEO VAN DAM

Ik geloof dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf (en anderen) denken. Ik help individuen, teams en organisaties het beste uit zichzelf te halen door denken en doen elkaar te laten versterken. Dan kun je vanuit je kracht werken. En wie vanuit zijn eigen kracht werkt heeft geen concurrentie.

Het nieuwe boek “effeqt:ontwikkel je authentieke kracht met effeqt zelfcoaching” is uit. Dit doe- en oefenboek helpt je om beter te presteren en te leren wanneer het er echt om gaat. Bestel het boek bij mij en verdien daarmee ook nog eens € 50 korting op deelname aan een Personal Power Bootcamp!

Geo van Dam
effeqt
Sluispad 4
1109 CJ Driemond
T: 0294 772 531
M: 0648 761 083
E: geo.vandam@effeqtgroup.com
W: www.effeqtgroup.com

PETER VAN ROOSMALEN

Ik ben een reiziger, door mijn schippersafkomst zit dit blijkbaar in mijn bloed. Reiziger is ook onmiddellijk een metafoor voor projectleider, wat mijn professionele bezigheid is. De reiziger plant en budgetteert zijn reis en komt onderweg allerlei onvoorziene omstandigheden tegen, welke hem niet mogen beletten om zijn doelstelling te bereiken. Hierdoor moet hij telkens zijn plannen bijstellen en de moed niet verliezen. In de meer dan 15 jaar welke ik binnen de automotive industrie heb gewerkt, heb ik menig reizen gemaakt. In het begin waren dit automatisatieprojecten, maar door de jaren heen is dit uitgegroeid naar installaties, reorganisaties, herlocalisaties en optimalisaties van equipment, personeel en productieplants in de automotive sector.

Peter van Roosmalen
M: +32.479.991596
E: info@piam.be

 

BARBARA SOMERS

Ik kan alleen leren en groeien in de ontmoeting met de ander of het andere. Daarom hou ik ervan om bruggen te slaan en verbindingen te leggen. Tussen mensen, culturen, opvattingen, maar ook tussen droom en daad, plannensmederij en actie. Ik ben meer een praktische doener dan een theoreticus. Ik zoek daarbij de meer ongebruikelijke paden dan het bekende. Of ik maak zelf een pad. Ik ben meer een supporter dan een coach en meer de kok in de keuken dan de ober in de eetzaal.

Bijzonder initiatief: Kairoh Garden Gambia ontdekken vanuit het dagelijkse leven, zowel aan de kust als in het binnenland, zowel de zuid- als de noordoever: dat is wat het programma Gambia Binnenstebuiten u biedt.

Barbara Somers
Neptunusstraat 150A
2586 GX Den Haag
070-3548812
06-19569289

RUUD TUITHOF

Mijn overtuiging is dat een merk niet iets moet verkopen maar iets moet betekenen en dat een merk een vormgever is van de relatie tussen mens en organisatie. Intern en extern. Met dit uitgangspunt begeleid of ondersteun ik graag merk,- en communicatietrajecten bij organisaties en instellingen. Ook ben ik overtuigd geraakt van de eindeloze kracht en mogelijkheden van beeldvorming, communicatie en design. Vanuit mijn designachtergrond ben ik het designdenken gaan inzetten om methodieken te ontwikkelen voor effectieve merkstrategieën en opmerkelijke communicatie. Met passie voor het merk, creativiteit en het algemene nut. “Let’s make sense”.

Ruud Tuithof
Josef Israëlslaan 17
6813 JA Arnhem
M: +31 622241620
E:  ruud@merkmij.nl
W: www.merkmij.nl

STEF KUYPERS

 Maar wat doé je dan eigenlijk? De hamvraag, nietwaar?

De toolbox die ik inzet gaat van improvisatie workshops en trainingen creatief denken tot individuele coaching en procesbegeleiding in organisaties. Dat is wat je ziet. Wat je krijgt is meer dan dat. Een onderstroom. Een nieuwe mindset. Dat wat ontstaat op het moment zelf. Wanneer wij elkaar vinden. Wanneer er vertrouwen is, positieve intentie, ruimte voor nieuwe ideeën, dingen uitproberen.

Niet te plannen, niet te voorzien. Maar o zo belangrijk in de wereld van vandaag. Eigenlijk kom ik vooral bij je aanwezig zijn. Hoe minder ik doe, hoe meer er kan gebeuren en hoe meer je er aan hebt.

Stef Kuypers
Leopold de Vriesstraat 14
2600 Berchem
M: +32 499 388 343
E: stef@thestandupbusiness.com

IGOR BYTTEBIER

Sinds enkele jaren specialiseer ik me in procesbegeleiding van radicale vernieuwing in complexe situaties en steeds meer in veranderingsprocessen bij maatschappelijke vraagstukken. Ik zie mezelf als een praktische filosoof die via concrete werkervaring en realisaties het leven en de werkelijkheid graag wil doorgronden. Mijn favoriete werkterrein is het grensgebied van wat we nu als vanzefsprekend beschouwen en waar het nieuwe reeds is aan het ontstaan. ‘Werkelijkheidsverruiming’ vind ik het woord dat hier best bij past.

Mijn kracht is nieuwe visies en ontluikende realiteit op te pikken, te vertalen naar praktisch werkbare vormen, en mensen en organisaties te inspireren tot en mee te helpen bij het realiseren van een werkelijkheid die een stapje meer in de richting is van wat we allen bewust of onbewust wensen: een mooie wereld voor iedereen.

Igor Byttebier
Kouter 69
Gent, Belgie
M: +32 475 80 35 56
E: igor@newshoestoday.com

PETRA DEKEN

Petra Deken

E: petra.deken@casema.nl

MAURICE D’HAENE

Luisteren, kijken, verbinden, ondernemen en beleven. Zomaar een paar woorden die, samen met een gezonde dosis humor en creativiteit, niet toevallig als rode draad door mijn leven lopen. Een rode draad die graag werelden en zintuigen verbindt. Als dj en fotograaf creëer ik een lust voor het oor en oog.

In mijn rol als Creative Business Developer krijg ik energie door een (ver)andere(nde) kijk op waardevol ondernemen te bieden. Graag mix ik hierbij creativiteit met een solide zakelijke basis. Ik zet mij graag in voor conceptontwikkeling, business development en merkbeleving.

Maurice D’haene
M: 0031 6 43443304
E: maurice@newshoestoday.com
Skype: maurice.CBD

MARGOT PETERS

Richtingen en mogelijkheden onderzoeken, samen mijmeren, vragen stellen, spiegelen, situaties ontwarren of anders bekijken. Dat is wat ik graag doe en inzet voor klanten om met hen positieve en duurzame veranderingen te realiseren. Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskunde en het begeleiden van veranderingen. Een combinatie die het mogelijk maakt om ontwikkelprocessen te faciliteren met oog voor zichtbare en onzichtbare dynamieken, met oog voor het deel en de context.

Margot Peters

 

W: http://www.margotpeters.nl

E:  info@margotpeters.nl

RENSKE SATIJN

Renske Satijn

E: renske.satijn@kpnplanet.nl

GERDA SCHAPERS

Ik ben een bricoleur.

De antropoloog Lévi-Strauss beschrijft ‘de bricoleur’ als iemand die in staat is een groot aantal uiteenlopende taken uit te voeren met een beperkte hoeveelheid gereedschap en materiaal. Dat spreekt mij aan omdat het aangeeft dat je gebruik maakt van alles wat je hebt geleerd in je leven en niet volgens de standaardprocedures werkt.

Mijn liefde voor leren stuurde me op een levenslange zoektocht naar “hoe mensen leren”. Wat ik ook doe, maak of ontwikkel; het is altijd op maat van de groep of de mens die het vraagt en het helpt hen verder in hun ontplooiing als mens. Daarbij put ik uit vijfenveertig jaar werkervaring: twintig jaar in het onderwijs, tien jaar binnen commercieel opleiden en vijftienjaar als ondernemer. Samen met mijn studenten ga ik op zoek naar hun kracht: en die maken we nog sterker dan hij al is.

Sinds 2010 ben ik als kankerpatiënt ook actief binnen de darmkankerpatiëntenvereniging (SPKS), ik schrijf in het Magazine Doorgang. Daarnaast zit ik in het bestuur van Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker(SBBvK). Wat wij doen? Van origine is de behandeling van kanker gebaseerd op de drie pijlers: chirurgie, chemotherapie en radiotherapie. De mogelijkheid om middels beeldgestuurde minimaal invasieve methoden bepaalde vormen van kanker te behandelen is nieuw en in volle ontwikkeling: “opereren zonder snijden”. Niet iedere patiënt weet dat en één van de doelen van de SBBvK is daar verandering in te brengen. Het brengt me veel dit te kunnen doen.

www.farus.net
mail: farus@kpnmail.nl
tel: 030 2723873 mobiel: 0623613936
twitter GerdaSchapers@GerdaMschapers
Twitter SBBvK@devierdepijler
Linkedin: Gerda Schapers
E: farus@kpnmail.nl

VINCENT DIJS

Organisaties maken het verschil door betrokken medewerkers die zorgen voor vooruitgang, continuïteit en succes. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij door te werken aan de continue ontwikkeling van mensen en een bijdrage te leveren aan samenwerking. Wil je een goede prestatie leveren dan kan dit het beste door goed samen te werken. Mijn taak is het dan ook om verschillende individuen, partijen en organen gericht verder te helpen. Een van deze organen is de ondernemingsraad waarin medewerkers van verschillende afdelingen strategisch moeten opereren.

Medezeggenschap is je nek uitsteken en dat doe je niet alleen want dan gaat je kop eraf. Het is dus erg belangrijk te werken aan vertrouwen, samenwerken en strategische communicatie. Ik heb inmiddels veel ondernemingsraden getraind op het gebied van communicatie, onderhandelen en omgang met wetgeving. Daarnaast veel gedaan aan teambuilding en advisering.

Vincent Dijs
VDI Advies en Training
Stortweg 19
6861 XD Oosterbeek
Nederland

M: +31 6 26244908
T: 026-3794302
E: Vincentdijs@gmail.com

JEROEN TOIRKENS

Jeroen Toirkens
Koopmans van Boekerenstraat 13 – 2522 VA Den Haag
NL

M: +31 6 24 666 765
E: toirkens@euronet.nl

JAN DE VISSER

Jan de Visser
Frans Halsstraat 84; 1072BW; Amsterdam
Nederland

E: Jan@Encon.nl
M: +31 20 670 7533

JURGINA FEITH

Jurgina Feith
Hooikade 9, 3311CD Dordrecht
Nederland

M: +31 6 2843 2389
E: Jurgina.feith@planet.nl

SIMON PEIJNENBORGH

Simon Peijnenborgh
Woudmeer 18, 3994 HT, Houten
Nederland

M: 06 55392586
E: simon.peijnenborgh@gmail.com

MARCEL VAN KEMPEN

Marcel van Kempen
Zwarte Kijkerweg 13, 7313 GC Apeldoorn
Nederland

M: +31 6 50 999 250
E: mvkempen@mac.com

KOEN DUMONT

Koen Dumont
Oosterveldlaan 184, 2810 Wilrijk
België

M: +32 497 415 566
E: koendumont@gmail.com

LIESBETH DEBRUYN

Liesbeth Debruyn
Van Roiestraat 26 2170 Merksem
België

M: +32 484 133 212
E: liesbeth@experiencesforpeople.be

HERMAN JANSSENS

No-nonsense, humorvol, kritisch-opbouwend : Ik heb een uitgesproken persoonlijkheid met opmerkelijk veel creativiteit en directheid.

Intelligent maar met een passie voor de praktijk: Ik studeerde hedendaagse geschiedenis aan UGent, gevolgd door één jaar master-na-master in bedrijfskunde en een marketingopleiding. Maar ik heb geen zittend gat en hou niet van het verwijzende vingertje.

Creatief ondernemer tot in mijn tenen. Na een klein jaar ‘sterven’ in een job aan het ministerie, zocht ik mijn heil in een creatieve job bij de VRT (de droomfabriek). Mijn grote passie voor marketing deed mij vervolgens kiezen voor een job als coördinator aan de Vlerick Management School. Na 3 jaar daar, begon het ondernemers-virus te sterk te knagen. Ik stortte mij in het avontuur een richtte een eigen firma op: Het Verzet. Na 10 jaar stond deze firma succesvol in de markt. Tijd voor mij om de zaak te verkopen, en nieuwe creatieve horizonten te verkennen. De laatste 6 jaar kan ik mijn creativiteit én mijn passie voor ondernemen perfect kwijt als ‘ondernemer’ die ondernemers ondersteunt. En als ondernemer die in opdracht bedrijven en afdelingen opricht.

Ondersteuner van ondernemerschap:  Ik ben als oprichter van verschillende bedrijven / afdelingen een doorleefd ondernemer geworden. Naast denken, is het doen ook echt mijn kracht. Ik creëer dynamiek. Ik ondersteun u graag bij het uitwerken van uw bedrijfsstrategie, uw marketing en uw promotie. En weet dat vreemde ogen dwingen.

Ideeën Generator / verschil maker: Ik beschik over een unieke combinatie van scherpzinnigheid en inventiviteit. Daardoor kan ik vaak dat inzicht of dat idee aanreiken wat het verschil maakt.

Conceptor:  Ik heb een grote passie voor het ontwikkelen van concepten. Vanuit mijn liefde voor het entrepreneurschip en mijn gedrevenheid gebruik ik heel mijn netwerk om samen met u tot een succes te komen met een passend verdienmodel.

Begeleider van Workshops/brainstormsessies: Op het gebied van marketing, retail en creativiteit begeleid ik uw sessies. Ik doe dit zowel in 1 op 1 situaties als voor (grotere) groepen.

Spreker op thema-dagen/avonden: Ik deel graag mijn kennis rond ondernemerschap, marketing, trends, sociale media, retail en marketingstrategie. Ik doe dit op mijn geheel eigen manier. Ik vraag om interactie en doe de stoom uit uw oren komen van het denken. Ik zorg ervoor dat deelnemers van elkaar leren. En ook hier gaan we voor het doel met af en toe een kwinkslag.

Herman Janssens
M: +32 499 22 18 11
E: herman@newshoestoday.com


Danielle Cuppens

Zoek een zoekbij

Iemand die niet gehinderd door kennis van zaken voor u grasduint, gesprekken aangaat met medewerkers en met hen op zoek gaat; nieuwe visies en invalshoeken ontwikkelt; aan ronde tafelgesprekken een verfrissende twist geeft; mensen op nieuwe gedachten brengt en en-passant  een waslijst vol sprankelende ideeën laat bedenken.

Een laagdrempelige en representatieve vrije geest, makkelijk te plaatsen in uiteenlopende situaties. Die ergens induikt, maar grappig genoeg toch de grote lijn weet te pakken, een verzinner, inspirator, solist, die mensen verbindt, nieuwe verbindingen zoekt en tegelijk een trouwe en loyale bondgenoot is.

Vind een vinder

Iemand die het onbekende tegemoet treedt en anderen daarin meeneemt en verder helpt. Met hen nieuwe ideeën omzet in nieuwe initiatieven of duurzame projecten en deze vertaald naar heldere en breed inzetbare teksten zoals visie-documenten, concept-  project- of onderzoeksplannen waar iedereen zich in kan vinden.

`Jouw leven speelt zich af
tussen visionaire gedachten
en dagelijkse taferelen
gevat in continue beweging
iedereen met elkaar verbinden
met tomeloze energie
en vertrouwen in mensen
portretten, beelden
wat fijn om daar bij te zijn!

tekst: met dank aan M.P.

Contactgegevens:  Molenweg 7, 3941 PT Doorn

M: +31 (0)6 28183192
E: cuppensd@xs4all.nl