1. Introducere

web2sms este cea mai eficienta solutie de comunicare mobila si marketing direct din Romania. Suntem responsabili pentru o cota de piata de 60%. Suntem de asemenea responsabili sa crestem in continuare si sa concuram si mai bine cu noi insine astfel incat sa inovam in permamenta. Este datoria noastra sa livram flexibilitate si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, dar concomitent avem obligatia de a contribui la definirea celor mai bune practici din domeniu si sa-i incurajam si pe altii sa le urmeze.In cei 10 ani de experienta am devenit responsabili pentru livrarea anuala a peste 240 Milioane de SMS-uri, castigandu-ne astfel reputatia de a asigura clientilor nostri cele mai importante beneficii, printre care mentionam:

Mai multe potentiale vanzari – Indiferent ca trimiti campanii specifice, faci o promotie la un anumit produs sau serviciu sau pur si simplu, incurajezi potentialii clienti sa-si lase numarul de telefon pentru a-i contacta ulterior, baza de clienti potentiali creste, iar cu ajutorul rapoartelor in timp real ale web2sms poti ajusta din mers orice fel de intiativa, astfel incat sa obtii rezultatul dorit.

Relatii cu clientii la un alt nivel - Indiferent ca trimiti mesaje de multumire, notificari sau confirmi intalnirile cu clientii tai, comunicarea prin SMS este o metoda non-invaziva si eficienta.

Reduceri de costuri si automatizare
– Te poti baza pe API pentru a automatiza procesele din firma ta ce nu necesita interventie umana si poti stabili direct criteriile specifice prin care clientii sau partenerii tai de afaceri sunt notificati, informati sau chiar felicitati cu ocazia evenimentelor deosebite. Este mult mai ieftin decat sa suni, iar resursele dvs. pot fi orientate catre alte zone mult mai profitabile.

Alaturi de clientii si partenerii nostri ne-am propus sa construim cea mai completa platforma de comunicare si marketing direct din Romania.