Behandelingen

Ik werk uitsluitend met gel om de natuurlijke nagels te verharden of verlengen. Gel is een stroperige substantie die uitgehard wordt onder een UV-lamp.  Na uitharding is de gel hard geworden. Heeft u voorheen acrylnagels gehad die niet goed bleven zitten dan is gel misschien de oplossing voor u.

 

Nagelverlenging.

De nagels worden verlengd met tips of slablonen. Hierna wordt er gel aangebracht in 2 of 3 laagjes, hiermee bouwt men een stevige nagel op. Gel is een stroperige substantie die uitgehard wordt onder een UV-lamp. Er kan gekozen worden voor een natuurlijke uitstraling ( Naturel), een wit randje (French Manicure)  of een gekleurd randje met bijvoorbeeld glitters of andere Nailart.

Na de behandeling met de gel worden de nagels in vorm gevijld en indien gewenst voorzien van een beschermende topgel die zorgt voor een langdurige glans. Ook kunnen de nagels afgewerkt worden met een Color gellak voor mooie gekleurde nagels

 

Nagelbedverlening.

Heeft uw nagel een klein nagelbed, dan kan gekozen worden voor nagelbedverlenging. Hierbij wordt dan na het evt. verlengen van de nagel een dekkende huidkleurige gel aangebracht waardoor het nagelbed optisch verlengd wordt. Daarna wordt de nagel net zo afgewerkt als bij nagelverlenging. Ook hierbij is het mogelijk om voor een French Manicure (wit randje) te kiezen of een gekleurd randje.

 

Nagelversteviging.

Zijn de nagels van zichzelf al mooi en op de juiste lengte, dan kan de eigen nagel verstevigt worden door een laagje gel. Ook hierbij is er keuze uit een natuurlijke uitstraling, French Manicure (wit randje) of een gekleurd randje met bijvoorbeeld glitters of een colorgellak.

De behandeling is het zelfde als bij nagelverlenging alleen zonder tips of sjablonen.

 

Nabehandelen.

De nagels dienen gemiddeld om de 3 weken nabehandeld te worden. Hierbij wordt een groot gedeelte van de oude gel verwijderd en vervangen door nieuwe gel. Bij French Manicure wordt het witte randje opnieuw geplaatst.
 

French Pedicure.

Hierbij worden de nagels van de tenen voorzien van een dun laagje gel en evt. een wit randje. Omdat de teennagels langzamer groeien blijven de teennagels 4-6 weken netjes met een mooie glans. Als u de teennagels lakt, dan blijft ook deze lak langer en beter zitten door het laagje gel.

Ook afwijkende en beschadigde teennagels kunnen op deze manier weer mooi gemaakt worden.