Sessions

Time

Room

Duration

Session

09:45-10:00

Outside Howard 5225

(Pennine Lecture Theatre, via Atrium)

15mins

Registration

10:00-10:15

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

15 mins


Welcome and introduction - Brian Irwin (SHU)/Farzana Latif (UoS)

10:15- 11:05

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

50 mins

Presentations Session 1

11:05- 11:30

Harmer 2210 and 2230

25mins

Refreshments

11:35-12:50

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

75mins

Presentations Session 2

12:50-12:55

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

5mins

Morning wrap up

13:00-13:50

Eric Mensforth Building 3116 and 3119

50mins

Lunch

14:00 - 15:15

Owen 320, 321, 322, 323

1 hr 15mins

Parallel Workshops

 

Owen 320

 

 

Owen 321

 

Full Workshop 2

 

Owen 322


Multi-Workshop 1

 

Owen 323

 

Multi-Workshop 2

15:20 - 15:50

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

30 mins

Plenary

15:50 - 16:00

Howard 5225 (Pennine Lecture Theatre)

10 mins

Final comments and close