C-körkort (lastbil) för dig som har B

OBS! Den som påbörjar sin utbildning efter September 2009 måste gå en yrkesförarutbildning på ca 15 veckor för att kunna jobba som lastbilschaufför.( privat körning blir som idag)

Vad behövs?


Om du vill ta lastbilskort och redan har B-körkort (personbil) behöver du läkarintyg och passfoton Du måste vara 21 år ,och vara folkbokförd på Åland. Eller ha ett intyg på att Du studerar här.

Hur gör jag?

Kontakta AX trafikskola så fyller ni i blanketten "förhöjning av körkortsklass" som sedan lämnas in till polisen. Vi bestämmer vilken teorikurs som passar och när du gått samtliga teoritillfällen (4 tisdagkvällar ) så bokas teoriprov vid Motorfordonsbyrån.  

Vad ingår?

I paketet ingår: 3 körlektioner + lastbil vid uppkörning , 12 timmar C-teori, böcker, internetkoder för övning inför teoriprovet.

Priset är 763 €.

Vad ingår inte?

Det som inte ingår är:
- läkarintyg (ca 50 €)
- körkortsansökan till polisen (60 €)
- passfoton (ca10 €)
- avgift till Motorfordonsbyrån för skriv- och körprov (60€).

Ibland händer det att någon måste ta extra lektioner, då debiteras 90 € /lektion (det är mycket ovanligt, men kan hända). Om så är fallet får du besked genast efter den första lektionen så att du vet hur du ligger till.

Kontaktuppgifter

Ring eller skicka sms till AX trafikskola (Mathias Sjöström) telefon:               0457-34 27 300       .

Det går också bra att maila till: mathias@axtrafikskola.com så tar jag kontakt, skriv gärna ditt telefonnummer och vilken tid det passar att jag ringer.

Välkommen!
Comments