Välkommen!


Det här är Grön Ungdoms och Gröna Studenters gemensamma medlemshandbok för dig som är aktiv eller vill bli aktiv medlem. 

Hela vår demokrati bygger på att människor engagerar sig ideellt och de flesta föreningar bygger på och är beroende av att människor ger av sin tid för att de ska fungera. Så är det för Gröna studenter och Grön Ungdom. Det är våra medlemmar som är organisationen och gör verksamheten och utan våra aktiva medlemmar skulle vi inte finnas. 

Vi vill underlätta för dig att vara aktiv medlem hos oss. Här i medlemshandboken hittar du en massa tips och hjälp för att förenkla ditt engagemang och utvecklas som ledare. I texterna finns det ofta länkar som tar er vidare till andra sidor med fördjupad information om något.

Hjälp oss förbättra och utveckla
Vi har nu äntligen lanserat medlemshandboken men det betyder inte att alla delar är färdiga, det kommer fyllas på vartefter vi hinner. I och med det är en hemsida så är det enkelt för oss att uppdatera och utveckla medlemshandboken och det kan verkligen vara ett levande "dokument". 

Har du tips eller idéer för hur medlemshandboken ska bli ännu bättre kontakta någon av oss som är ansvariga. Fram till sista januari kommer kommentatorsfälten vara öppna och du kan på varje sida berätta vad du tycker är bra, om något är svårt att förstå och vad som kan bli bättre framöver. 

/Molly, Mikaela och Jacko


 Klicka på respektive bild
för att komma till:


https://www.facebook.com/gronastudenter/
https://www.facebook.com/GronUngdom/?fref=ts
http://www.gronastudenter.se/
http://www.gronungdom.se/
https://www.facebook.com/groups/381893651965630/
https://www.facebook.com/groups/medlemgronungdom/


Underordnade sidor (1): Att engagera sig