Externa webbplatsen – mp.se

Webbplatsen mp.se riktar sig främst till en intresserad allmänhet, till skillnad från medlemswebben. Förutom riksorganisationens webbplats så har alla distrikt och avdelningar lokala webbplatser, till exempel www.mp.se/orebro. Den eller de som är webbansvariga för avdelningen eller distriktet kan redigera den lokala webbplatsen.

Guider för mp.se

Logga in för att redigera mp.se

Önskelista för mp.se

Använd gärna önskelistan för mp.se som innehåller förslag på hur vi kan utveckla webbplatsen framöver. Dina idéer och synpunkter är viktiga för oss! Du når önskelistan här.

Anmäl dig som webbansvarig

För att få rättigheter att redigera era lokala sidor på mp.se behöver du vara inlagd som webbansvarig i Miljöpartiets register. Det finns två sätt att göra det.

  1. Den som är lokalt registeransvarig lägger till dig som Webbansvarig på det lokala kansliet i registret. Se också till att lägga in godkända uppgifter för publicering på webben - det behövs minst en e-postadress.
  2. Mejla webb@mp.se, med kopia till lokala ordföranden, och berätta vilken/vilka avdelningarna du ska vara webbansvarig för.
Har du frågor om mp.se? Mejla: webb@mp.se