Vervolg toetsweek op 17 en 18 oktober 2016
In verband met de verkiezingen zijn de toetsdagen verschoven. Woensdag 5 en donderdag 6 oktober zijn officiële vrije dagen. 
De toetsen van de genoemde dagen vinden nu plaats op maandag
17 oktober en op dinsdag 18 oktober.
Hieromtrent wordt er dinsdag 4 oktober een brief overhandigd aan de leerlingen.

Wiskunde toets HAVO-5
De wiskunde toets voor HAVO-5 (WIS-A en WIS-B) zijn voor zowel het nieuwe programma als voor het bezemprogramma officieel op de planning van 7 oktober.
De afname datum is hetzelfde gebleven zoals bij de aankondiging van de toetsweek. De inhoud van de toets is door de wiskunde docenten bekend gemaakt.
Dit bericht is geplaatst op 29 september 2016


School uniform.
De polo shirts worden geleverd door Stacey Embroidery. De polo's kunnen dagelijks via de website stacey.cw besteld worden en in de winkel van Stacey Embroidery afgehaald worden. Dit jaar zijn de kleuren blauw, groen, rood en fuchia leverbaar. De polo shirt worden niet op het MIL uitgereikt.
De gym shirts en shorts worden geleverd door het bedrijf Unlimited Business Group. Deze worden maandag 1 december door het bedrijf zelf op school verkocht. 
Het MIL heeft zelf geen schooluniformen in beheer en verzorgt ook de verkoop hiervan niet. Voor informatie kunt u rechtstreeks met de genoemde bedrijven contact opnemen.


Boeken ophalen tussen 08.00 - 10.00u
Maandag   1 augustus    2de leerjaar
Dinsdag    2 augustus    3de leerjaar
Woensdag 3 augustus   4de leerjaar en VWO-5
Donderdag 4 augustus   examenklassen 
Vrijdag       5 augustus   brugklas


Brief betreffende de laatste schooldagen, eindexamen uitslag, boeken inname en het ontvangen van het schoolrapport.

Nieuwsbrief van de Ouder Commissie


Online lesprogramma MUISWERK

Alle leerlingen van de brugklas en het tweede leerjaar kunnen vanaf nu met hun Magister inlognaam online oefenen voor de vakken Nederlands, Engels, Spaans, Frans en wiskunde. Ga naar de webpagina online.muiswerken.nl/mil

Het programma Muiswerk is ook te installeren via een App op je tablet (Ipad/ Iphone of Android tablet/ smartphone)

Mededelingen december 2015
Hierbij doen wij de mededelingen van de maand december 2015 toekomen.
Graag deze informatie goed doornemen. Brief december 2015

Frans hulpbestanden
Via de link lesbestanden Frans kunnen de geluidsfragmenten en beeldmateriaal gevolgd worden. Bij de docent Frans kun je de inlogcode ontvangen.

Schoolterrein
Veel leerlingen arriveren reeds vroeg op school. De schoolpoort wordt vroeg geopend door onze schoolverzorger. Ter informatie wensen wij u mee te geven dat de verantwoordelijkheid en de verzekering voor de leerlingen begint te lopen vanaf 30 minuten voor aanvang van het lesrooster en 30 minuten na de laatst gevolgde les door de leerlingen. In deze is dit op zijn vroegst 07.00u en op zijn laatst 14.25u.

Vorming van iedere leerling
Het onderwijs is momenteel een maand onderweg. Vele uitdagingen komen we elke dag tegen en hierin zitten de punten om het voor iedereen zo positief mogelijk te doen zijn. Samen onderweg zijn en werken aan een mooie toekomst.

Eindtermen
De eindtermen voor de vakken waarin examen afgelegd moeten worden kunnen met onderstaande link ingekeken worden.Schooluniform.
Het schooluniform dient conform de richtlijnen te zijn zoals in de brieven zijn uitgedeeld aan het eind van het schooljaar en gedurende dit schooljaar.

De informatie kunt u hieronder inlezen:


MIL NEON FUN WALKactiviteitendag MILJeugd Videoconferentie
5 februari hebben scholieren uit 4 delen van het Koninkrijk met elkaar gesproken in een videoconferentieNa een korte introductie over respect en respectvol omgaan met elkaar hebben de leerlingen kort gedebatteerd over het thema respect en daarna hebben de groepjes uit Nederland, Aruba, Sint Maarten en Curaçao naar aanleiding van een vooraf gemaakte PowerPointpresentatie hun land beschreven. Hierna was er een gelegenheid tot het stellen van vragen.
De leerlingen van zowel het MIL als het Radulphus College hebben de conferentie als zeer leerzaam en interessant ervaren. Zij zullen via de organisatie vanuit Jongeren voor het Koninkrijk contact houden om meer van elkaar te leren. 

Praktikum techniek met LEGO

                     Introduktieprogramma te Santa Cruz
 
Een impressie van Siman di Kultura 2013 op het MIL 
 

 

Disclaimer

De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld.
Aan de op de website gepubliceerde cijfers, informatie uit het klassenboek, vakinformatie, toetsroosters en dergelijke
kunnen geen rechten worden ontleend.

Alleen de rapportcijfers die schriftelijk zijn uitgereikt zijn geldig. De cijfers in het leerlingvolgsysteem zijn ter informatie. Mochten er onvolkomenheden zijn, dan worden wij graag hierover geïnformeerd. 

 

Recente berichten

  • Leerlingvolgsysteem Magister Via de weblink mil.magister.net kunnen de cijfers, absentie en huiswerkgegevens bekeken worden.
    Geplaatst 25 okt. 2015 11:52 door Edgar de Palm
  • Absentiebriefje Bij afwezigheid kunt u onderstaand briefje downloaden en gebruiken om de afwezigheid te melden.Absentiebriefje
    Geplaatst 9 nov. 2012 07:12 door Edgar de Palm
Berichten 1 - 2 van 2 worden weergegeven. Meer bekijken »
 
NEDERCOM programma
Van thuis uit je Engels, Nederlands en Frans oefenen.
 
 
  
 
 
Subpagina''s (2): aanmelding speurtocht