Per què fer-se soci del Club Marítim Montgat?

Xavier Peris Nieto
Quan arribaven per mar, antics marins identificaven un turó amb forma de gat, era un enclavament idoni per a la navegació i desembarcament que van acabar anomenant "Monte Catum". 
En aquell mateix lloc, sobre aquelles sorres daurades, al batre dels vents mediterranis, i inspirats per les mateixes onades, l'essència del Mare Nostrum vol estar present en l'esperit del Club Marítim Montgat
El CMM és punt de trobada de dones i homes que volen sentir i viure la passió del vent, del sol i la sal del nostre mar. Des de la "Latitud/Longitud CMM" s'obre un món de llibertat, oci i camaraderia per a la pràctica d'activitats nàutiques. La facilitat d'accés a les instal·lacions situades a peu de platja, sota el passeig marítim, a menys 5 minuts caminant des de les dues estacions de tren de Montgat, o un quart d'hora des de Barcelona en cotxe, et permetrà "arribar i navegar ".  El CMM et posa a disposició diversos espais i hangars per guardar el material nàutic de la disciplina esportiva o lúdica que practiquis, i si encara no la tens definida, la nostra oferta formativa et permetrà provar i escollir la teva forma de gaudir del vent i les onades. 
El CMM és un espai plural, on no només els navegants, experts i debutants, seran sempre benvinguts, sinó i especialment, els nens i les famílies en l'entorn de l'oci i la natura, són la raó de ser del CMM. 
Les nostres instal·lacions són senzilles, però estem treballant molt dur per millorar-les. Estan i estaran pensades per ser funcionals, prioritzant els aspectes pràctics i de seguretat que necessita el navegant en un ambient de proximitat i camaraderia esportiva. 
I al voltant del CMM, el casc antic d'una vila que conserva encara el sabor mariner, l'última subhasta cantada de pescadors oberta al públic, la torre de vigilància dels atacs pirates, el primer túnel de ferrocarril, ... molta història per descobrir, racons, gastronomia, gent ...    La resta ho poses tu.
Xavier Peris, Vicepresident