WELCOME !

Benvolguts/des alumnes, famílies i amics!

Benvinguts i benvingudes al ENGLISH PRIMARY SITE!  Aquest espai és el lloc podreu trobar tot allò que anem fent a les aules a l’etapa de primària en relació a l’aprenentatge de l'anglès com a llengua estrangera. 

Així doncs, i a través de les pestanyes que teniu a dalt de la pantalla, podreu accedir a les diferents seccions del nostre SITE que inclouen informació referent al PROFESSORAT que imparteix les àrees de llengua estrangera, les ESCOLES amb qui  compartim activitats i materials, així com informació rellevant dels nostres intercanvis escolars i projectes internacionals.

Cal destacar també la secció de LEVELS (NIVELLS) on podreu trobar  alguns materials de classe,  recursos suplementaris, i sobretot, els arxius audiovisuals que anirem creant al llarg del curs escolar, bàsicament fotografies, i arxius de veu i vídeo fets a classe. Tot aquest material el trobareu classificat per nivells des de 1r de primària fins a 6è de primària. Aquest material restarà disponible al llarg del curs fins al setembre del proper curs escolar.   

We hope you like it!