Announcements‎ > ‎

Homecoming

HOMECOMING 2018
SEPTEMBER 17 - 22, 2018



ATTENDING THE DANCE AS A GUEST FROM ANOTHER SCHOOL - GUEST DANCE FORM HERE

DRIVERS - traffic around the Convention Center will be heavier that normal due to UL Home Game.  Dance attendees will park behind the Convention Center.  Access this parking lot from St. Mary's Street to Souvenir Gate.

MAP BELOW SHOWS SUGGESTED ROUTE

REMINDER - Cajundome is considered property of the Lafayette Consolidated Government. If you break any rules you will face disciplinary action from the school and law         enforcement.  Enjoy the dance but be on your best behavior.

PEP RALLY BELL SCHEDULE
Students on campus 6:45 
Morning Bell 7:00 
1st Period                  7:05-7:55          50 minutes 
2nd Period                 8:00-8:50          50 minutes 
4th Period                  8:55-9:45          50 minutes 
1st LUNCH                 9:45-10:15        30 minutes 
1st 5th Period 0        9:50-10:35       45 minutes 
2nd LUNCH              10:35-11:05       30 minutes 
2nd 5th Period        10:20-11:05      45 minutes 
6th Period                11:10-11:55      45 minutes 
7th Period                12:00-12:45      45 minutes 
8th Period                12:50-1:35        45 minutes 
Dismissal                    1:35                 20 minutes DO NOT RELEASE STUDENTS UNTIL YOUR CLASS IS CALLED 
Pep Rally                     1:55-2:30        35 minutes

Ċ
Dale Gauthier,
Sep 18, 2018, 5:36 AM