LOCU$T4U


Locating Your Customers on the Internet!  

Navigatie Menu

Unlimited Traffic

Affiliate Marketing

Download Free Ebooks

Eigen Internet Bedrijf

 

Het Probleem.

U heeft een mooie website ter ondersteuning van uw verkoop en/of marketing activiteiten, maar het aantal bezoekers valt zwaar tegen, terwijl van de bezoekers die uw site wel komen bekijken de meeste snel weer weg klikken. 

De Oorzaak.

Er zijn zo gigantisch veel websites op het internet waaruit een surfer kan kiezen, dat hij er op een of andere manier op geattendeerd moet worden dat juist uw site de moeite van een bezoekje waard is. Dit houdt in dat u uw website moet promoten. En niet zomaar, maar zeer weloverwogen. U wilt immers liefst alleen maar bezoekers die uw site komen bezoeken met het doel nadere informatie over uw produkten te verkrijgen.

Kortom: U heeft website traffic nodig! En niet zomaar een hoop willekeurige bezoekers die volledig buiten uw doelgroep vallen, maar juist die surfers die, qua achtergrond, geografie, belangstelling, etcera, potentiele klanten voor u zijn!  

 De Oplossing.

Locust4u biedt u de mogelijkheid om in uw produkt of service geinteresseerde surfers (uw prospects) nader kennis met uw bedrijf te laten maken.

Om een "targeted audience" (uw specifieke doelgroep) te bereiken starten wij een campagne op die tot doel heeft uitsluitend in uw product of dienst geinteresserde bezoekers naar uw website te krijgen. Niet alleen dat deze groep uw site bezoekt is het doel, nee Locust levert u ook de middelen om (een deel van) deze bezoekers hun naam en emailadres op te laten geven, zodat u hen via email kunt benaderen. 

Geinteresseerd in onze benadering? Meer weten?

Vult u dan  ons interesse formulier in (door op onderstaande link te klikken) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Klik hier voor ons interesse formulier!