Forside

Snorkelsafari.dk tilbyder guidet undervandsjagt eller snorkeloplevelser for alle, så book din oplevelse her.
Undervandsjagt i Sønderjylland

Hvis du booker en oplevelse her, skal du kun medbringe badetøj og håndklæde. Leje af våddragt og alt andet udstyr følger med i prisen.
Kysterne omkring Haderslev, er Snorkelsafari.dk's hjemmebane. Men har du et særligt ønske om at prøve undervandsjagt på din egen hjemmebane, så kontakt admin@snorkelsafari.dk (Lasse Bager Jensen) og aftal nærmere.
Man kan også nøjes med at leje udstyret, til sit eget undervandseventyr, hos Snorkelsafari.dk. Det lejede udstyr kan man så afhente, på det aftalte tidspunkt, på Snorkelsafari.dk's adresse Bjønøvej 4, Starup, 6100 Haderslev.

En typisk undervandsjagtoplevelse tager ca. 2 timer, hvoraf ca. halvdelen af tiden foregår i vandet. Resten af tiden går med sikkerhedsinstrukser, omklædning og tid til efterfølgende spørgsmål. Hvis man vælger at tilkøbe en seafoodsafarioplevelse, griller vi dagens fangst sammen, på den medbragte grill. Dette tilkøb forlænger oplevelsen med ca. 1 time.

Det er muligt, for en enkelt person, at booke sig ind på en tur. Det er også muligt at booke oplevelser for grupper op til 10 personer. Den optimale gruppestørrelse er ca. 4-5 personer. Er man mange i vandet på samme tid, så skræmmes fiskene lettere væk pga. den megen uro. Polterabend grupper er velkomne til at booke, men der må ikke indtages alkohol før eller under arrangementet.

Undervandsjagt er fiskeri, mens man er iført våddragt og snorkeludstyr. Det meste undervandsjagt foregår faktisk mens man flyder i overfladen, og er derfor super begyndervenligt. Vi bruger ikke iltflasker, ligesom flaskedykkere gør, og det er først når man bliver mere erfaren, at man fridykker længere ned, for at finde fiskene.

Man kan faktisk dyrke undervandsjagt hele året rundt, såfremt at vind og bølger eller alger ikke har gjort vandet for grumset. Højsæsson for havørred og fladfisk er helt klart sensommer og efterår. Men det er sagtens muligt at fange fisk på andre tider af året. Undervandsjagt er underlagt samme fredningstider som alle andre. Se her de nationale fredningstider for fisk.

Seneste nyt fra Facebook sidenUndersider (1): Oplevelser