KESÄOPINTOJEN 2017 ETÄ- JA VERKKO-OPETUKSEN INFOSIVU

Olet osallistumassa Lapin AMK:n tai amkin kanssa yhteistyössä järjestettävälle kesäopintojaksolle, joka toteutetaan etäopetuksena. Etä- ja verkko-opintoihin osallistuessasi vastaat itse siitä, että tietokoneesi ja internetyhteytesi ovat toimintakunnossa. Opiskelu verkon välityksellä ei vaadi erityistä tietoteknistä osaamista, vaan tietokoneen ja internetin peruskäyttötaidot riittävät. Lapin AMK:n eOppimispalveluiden tukihenkilöt antavat henkilökohtaista apua aina tarvittaessa.


Opintojaksokuvaukset eli tiedot opetuksen sisällöistä, toteutuksesta ja arvioinnista löydäSoleOPS-järjestelmästä.KIRJAUTUMINEN MOODLEEN

Moodleen kirjaudutaan osoitteessa https://moodle.eoppimispalvelut.fi/. Opettajalta saat opetuksen alettua itserekisteröitymisavaimen, jolla pääset käyttämään opintojakson työtilaa. Ohjevideo opintojakson hakuun ja itserekisteröitymisavaimen käyttöön.


Mikäli olet Lapin ammattikorkeakoulun tai Lapin yliopiston opiskelija

Kirjaudu Moodlen kirjautumissivulla omilla amkin tai yliopiston käyttäjätunnuksillasi. 


Mikäli olet jonkin toisen korkeakoulun opiskelija, käytä HAKA-tunnistautumista

Kirjaudu Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta oman korkeakoulusi käyttäjätunnuksilla. Ohje HAKA-kirjautumiseen.KIRJAUTUMINEN ILINCIIN

Osallistuksesi kesäopintoihin et tarvitse tunnuksia iLinciin. Löydät suoran linkin opettajan virtuaaliluokkaan klikkaamalla opintojaksosi nimeä vasemmalla löytyvästä opintojaksolistasta.

iLinc-virtuaaliluokka mahdollistaa reaaliaikaisen opetuksen ja opiskelun verkon välityksellä.  iLincin käyttöön tarvitset tietokoneen (Windows XP tai uudempi TAI Apple MacIntosh; OS X Leopard tai uudempi), internetyhteyden (laajakaista) ja kuulokemikrofonin (mielellään usb-liitännällä). Virtuaaliluokassa voidaan keskustella, jakaa dokumentteja, ohjelmistoja ja työskennellä pienryhmätiloissa. iLincissä tapahtuva toiminta tallennetaan. Tallenteiden katselu ei koskaan korvaa reaaliaikaista osallistumista.
APUA! 


Ongelmatilanteissa soita aina päivystävälle tukihenkilölle; yhteystiedot löydät sivuilta http://eoppimispalvelut.fi/

Tukisivustolta löydät myös lisää käyttöohjeita ja häiriötiedotteet.


Näin tarkistat tietokoneesi ääniasetukset ennen virtuaaliluokkaan kirjautumista:


Näin tarkistat ääniasetuksesi ENNEN iLinc istuntoa


How to check your audio settings BEFORE iLinc session


iLinc asennusohje Mac tietokoneille


iLinc installation guide for Mac computers

Alisivut (37): Näytä kaikki