Aloitussivu


AVOIN AMK, 
VALMENTAVA MATEMATIIKKA, KEVÄT 2018
ETÄ- JA VERKKO-OPINTOJEN INFOSIVUSTO

Tällä sivustolla ohjeistetaan osallistumista Lapin AMK:n avoimen ammattikorkeakoulun etäopetuksena toteutettaviin valmentavan matematiikan opintoihin. Etä- ja verkko-opintoihin osallistuessasi vastaat itse siitä, että tietokoneesi ja internetyhteytesi ovat toimintakunnossa. Opiskelu verkon välityksellä ei vaadi erityistä tietoteknistä osaamista, vaan tietokoneen ja internetin peruskäyttötaidot riittävät. Kaikille osallistujille järjestetään eOppimispalveluiden perehdytys etäopiskeluvälineiden käyttöön ennen opintojen alkua. Lapin AMK:n eOppimispalveluiden tukihenkilöt antavat henkilökohtaista apua aina tarvittaessa.

Adobe Connect (AC) on virtuaalinen luokkahuone, jonka avulla opiskelija voi paikasta riippumatta osallistua opetukseen joko tietokoneella (Windows, Mac, Linux) tai mobiililaitteilla. Osallistuaksesi tarvitset internet -yhteyden ja mielellään kuulokemikrofonin. Virtuaaliluokassa voidaan keskustella, jakaa dokumentteja, ohjelmistoja ja työskennellä pienryhmätiloissa. Adobe Connectissa tapahtuva toiminta tallennetaan myöhemmin katsottavaksi. Tallenteiden katselu ei koskaan korvaa reaaliaikaista osallistumista. AC -istuntoon pääset liittymään Moodle työtilan kautta.


Moodle on internet-selaimella käytettävä oppimisalusta, jota käytetään kaikissa ammattikorkeakoulun opinnoissa. Kirjaudu Moodleen ammattikorkeakoulun käyttäjätunnuksilla osoitteessa https://moodle.eoppimispalvelut.fi/. Löydät Moodlesta opintojen tueksi muun muassa opintojaksoinformaatiota, materiaaleja, tehtäviä, keskusteluja sekä tehtävien palautukseen tarvittavat alueet.


OPINTOJAKSOKUVAUKSET JA AIKATAULUT


Opintojaksokuvaukset ja -aikataulut eli tiedot opetuksen sisällöistä, toteutuksesta ja arvioinnista sekä aikataulusta löydät seuraavilta maakuntakorkeakoulun koulutushaun sivuilta


Insinööriopintoihin valmentava matematiikka


Restonomi- ja tradenomiopintoihin valmentava matematiikkaAPUA! 


Ongelmatilanteissa soita aina päivystävälle tukihenkilölle; yhteystiedot löydät sivuilta http://eoppimispalvelut.fi/Tukisivustolta löydät myös lisää käyttöohjeita ja häiriötiedotteet.