Curs 2011-2012

Benvolguts i benvolgudes,

 

Comença el curs 2011 – 2012, curs que es recordarà com el del gran aniversari de l’Escola ja que el 22 de novembre es compleixen els 150 anys de l’arribada de les religioses a Martorell i ho celebrarem amb un acte de cloenda a Montserrat. Abans però, el 24 de setembre, celebrarem d’una manera especial la diada de la nostra Patrona amb una jornada que es desenvoluparà entre la Parròquia de Santa Maria, la capella del Col·legi i la Plaça de la Germana Sant Ramon. Aquestes dues trobades tanquen doncs un any d’actes commemoratius on els diferents integrants de la nostra Comunitat Educativa  hi hauran tingut el seu paper.

 

 Crec que és un bon moment perquè ens parem a valorar que, a banda del caràcter festiu que porta implícit  tota celebració, tenim una bona oportunitat per acabar de prendre consciència de qui som i d’on venim, en definitiva, del que aquests cent cinquanta anys i les persones que ens han precedit ens han llegat: uns trets que ens defineixen  i que es manifesten en la nostra acció educativa. Així doncs, una vegada finalitzats tots aquests actes, continuarem escrivint la història de la nostra escola superant els reptes que se’ns presentin amb la idea que anem cap al futur:

 

-          Adaptant-nos al moment que ens toca viure, tot aprofundint en la utilització de les noves tecnologies (PDI, plataforma, Projecte 1X1).

 

-          Treballant amb valors i on pluralitat, integració i diversitat  esdevenen objectius que es potencien mitjançant el procés de canvi metodològic, tot impulsant les activitats cooperatives i la implicació de l’alumnat en el seu procés d’aprenentatge.

 

-          Continuant el projecte de convivencia. Enguany actualitzarem un dels  apartats del Reglament de Règim Intern.

 

-          Amb voluntat de millora, tot utilitzant els indicadors de qualitat externs i interns que ens permetin polir els processos educatius que es duen a terme en tots els àmbits de l’escola.

 

-          Amb la idea de continuïtat d’un projecte que encara és viu, tot i que comencés un 22 de novembre de 1861.

 

 

 

            Mestres i professors, pares i mares, alumnat i membres del PAS, felicitats pel 150 i benvinguts al curs 2011-2012.

 

 

Josep Anton Garrido

 

Director

 

Setembre de 2011
Comments