MULTIESPORT

Aquesta activitat extraescolar té com a objectiu presentar una varietat molt rica d’experiències motrius on s’aprenen aspectes tècnics i tàctics de diferents esports com l'handbol, l'hoquei, el bàdminton, el bàsquet, el pre-beisbol, el pre-voleibol, el futbol, la gimnàstica, esports alternatius com indiaka, paracaigudes, xanques, etc. A més el joc és protagonista indispensable de totes les sessions, doncs gràcies a ell els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts  que se’ls hi presenten.

Creiem que l'esport és una eina indispensable pel creixement personal dels nostres alumnes ja que ensenya a superar i acceptar les pròpies limitacions. Aquest ajuda que els participants puguin interactuar entre ells, estant present doncs el treball cooperatiu. També pensem que és una ocasió ideal per poder introduir l'anglès dins d'un context diferent de l'aula, eix indispensable de l'escola.

Finalment volem que ells acabin descobrint des de la seva pròpia experiència quin és l’esport amb el qual s’acabaran identificant en un futur.

Multiesport I
    Alumnes: 1r i  2n Primària
    Dies: dilluns i dimecres 
    Horari: de 16:30 a 18:00 (Valldoreix)
    Mínim d'alumnes: 10 
    Quota: 40€ mes (9 mensualitats)


Fes la teva inscripció