Lärare‎ > ‎Madelene Klein‎ > ‎

Matematik i 4an

 
Matematik

Alla fick provet i läxa. Man gör de uppgifter man missat vilket gör att alla har lite olika lång läxa. Prov (banana-split)läxan är till tisdag den 19/3. Om man känner att man behöver extra hjälp så får man det, på stödtiden på onsdagen.

No

Vi har också kommit igång med NO-projektet. Eleverna har börjat med tankekartor kring de områden de vill skriva om. Arbetet ska resultera i två A4 sidor (pt12) + tre sidor. Arbetar man med en kamrat blir det alltså fyra A4 sidor + 4-6 bilder. Allas arbeten sätts ihop till en super no-bok för år 4.

Det ni föräldrar kan behöva stötta era barn i vad gäller detta projekt kan vara att hitta adekvat och lämplig fakta. Kanske på nätet, på bibliotek eller helst kanske hemma i bokhyllan. Om det är på nätet ni hittar det ni söker, mejla en länk till mig så kan jag skriva ut här på skolan. De böcker som ska användas ska också tas till skolan onsdag den 13/3 där eleverna kommer att förkovra sig och välja ut fakta att ha med. Hinner man kan man med fördel ta med sig redan till tisdagen.

Jag bifogar en checklista/ordning för no-arbetet. Eleverna har inte fått den ännu, den delas ut på tisdag.


ĉ
Madelene Klein,
8 mars 2013 07:07
Comments