Klasser‎ > ‎Årskurs 9‎ > ‎

Veckobrev 48

Sjukanmälan på nr: 0515-43608 

Allmän info från mentorerna


Denna vecka:

Måndag:
Tisdag:
Onsdag: 
Torsdag: Läxa i svenska för "teaterbarnen": Antikens litteratur. Nationella prov i engelska fortsätter, se nedan.
Fredag: Läxa i svenska för övriga elever: Antikens litteratur

Ämnesinformation
Matematik:
Vi har jobbat med avsnitten om algebra fram till 2,4 i boken. Vecka 48 går vi vidare och jobbar med proportioner 2.5. Vi kommer ha diagnos på kapitel 2, vecka 48.

NO: Vi jobbar med kemi och kapitel 13, 14, 15 i boken. Dessa kapitel knyter ihop all tidigare kunskap, och blir det sista vi gör i kemi.

NO-laboration:


Svenska:
I svenskan har vi börjat med Litteraturhistoria och hittills har vi hunnit med Antiken, eller halva Antiken i alla fall och det kommer ett läxförhör på detta på torsdag eller fredag (se ovan i veckoprogrammet). Jag har lagt information här, samt delat ut i pappersform. /Malin.

Spanska:


Engelska:
I engelskan har eleverna jobbat ganska mycket själva p.g.a. att jag genomfört muntliga nationella prov. De har tränat läsförståelse i olika arbetshäften. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig i måndags och därför måste jag genomföra prov även i nästa vecka enligt följande:
12.30-13.00: Astrid, Elias H och Franz
1300-13.30 Ellen, Elsa, Majken och Anna

SO:


Idrott och hälsa: 
Denna vecka var det ingen idrott då ni åkte på gymnasiemässan. Nästa vecka ska vi jobba med sammansatta motoriska färdigheter och ni ska få en teoretisk uppgift som handlar om du ska kunna planera för friluftsliv. På er sida hittar ni allt material som hör till uppgiften. Idrott & hälsa 9an

Hem- och konsumentkunskap:


Musik:


Tema:

Nästa vecka
Måndag: start kl. 9
Tisdag: 
Onsdag: 
Torsdag: 
Fredag: 

Skolhälsa

Ha en trevlig helg
Minna och Cecilia
Comments