Klasser‎ > ‎Årskurs 9‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Veckobrev 49

Sjukanmälan på nr: 0515-43608 

Allmän info från mentorerna


Denna vecka:

Måndag: Pedagogiskt möte, ni börjar kl. 10.00 med slöjd.
Tisdag: Förhör på Antiken på engelskan. Hkk Röd grupp Julbak. Blå grupp No labb
Onsdag: Matematikprov
Torsdag: Programmeringsprov! Starka rekommendationer att göra klart till uppgift 100.  
Fredag: 

Ämnesinformation
Matematik: 
Vi har matematikprov på kapitel 2 algebra, och på problemlösning som vanligt. Eftersom matematik är ett ämne där kunskaperna hela tiden byggs på så kan det självklart komma saker på provet som vi lärt oss tidigare. 

NO: 

NO-laboration:


Svenska:
I svenskan jobbar vi vidare med Litteraturhistoria. Eftersom jag var sjuk ett par dagar förra veckan, har läxförhöret om Antiken skjutits på till tisdagens engelsklektion./Malin.

Spanska:
Obs!  Johanna har flyttat det muntliga provet  till torsdag v. 50 eftersom det är så många prov denna vecka 49. Eleverna har fått instruktioner om vad provet kommer att handla om. det rör sig om s.62-63 i övningsboken. v.50 tisdag kommer vi ha en hörförståelse som kommer att handla om en persons sovrutiner, repetition av nummer, höger och vänster och tv-vanor. På skrivdelen får man välja på att skriva om sin drömskola eller skriva om sina tv-vanor. 

Här är videoklipp på spanska med undertexter, obs, handlingen är extremt töntig. /Minna

YouTube-videoEngelska:


SO:


Idrott och hälsa: 
I torsdags gick vi igenom friluftslivsuppgiften. Du som inte var där gå in och läsa alla kompendium här Idrott & hälsa 9an. Kom och fråga mig i veckan om du vill och undrar något. Annars ska det vara klart v. 3 den 18e januari. Så ni har tid på er. Vi går igenom igen på torsdagslektionen.

Hem- och konsumentkunskap:


Musik: Påminner än en gång om att ni som ännu inte visat upp melodispelet eller riffkompositionen behöver göra det snarast! /Ingela


Tema:

Nästa vecka
Måndag: start kl. 9
Tisdag: Spanska: hör + skriv-uppgift. 
Onsdag: 
Torsdag: Spanska: muntligt prov.
Fredag: 

Skolhälsa

Ha en trevlig helg
Minna och Cecilia
Comments