Klasser‎ > ‎Årskurs 9‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Vecka 7

Sjukanmälan på nr: 0515-43608 

Allmän info från mentorerna

OBS! Viktigt att komma ihåg att lämna sin påskrivna gymnasieansökan, absolut senast fredag morgon, men helst tidigare, allra helst om vi ska hjälpa till med utskrifter. På fredag kommer Melina hit för att hämta dem! 


Denna vecka:

Måndag: Matematik-test på katpitel 3
Tisdag: Blå grupp HKK
Onsdag:  
Torsdag: 
Fredag: 

Ämnesinformation
Matematik:

NO: NO-laboration:


Svenska: I svenskan har eleverna lärt sig lite om Romantiken och de har även provat att skriva ett dokument i sin egen mapp på sin drive. Detta kommer att underlätta arbetet mycket, tror jag. Jag kan gå in och ge feedback digitalt samt lägga informationsanteckningar och liknande där. Gå gärna in och kolla om ni var borta idag, fredag. Alla ska skriva klart sin diktanalys i sin mapp så snart som möjligt. /Malin.


Spanska: eftersom jag har varit sjuk så har eleverna inte fått någon läxa. Men jag skrev till vikarien att de skulle börja förbereda sig inför provet som är innan sportlovet. det finns instruktioner i förra veckobrevet och vi kommer att gå igenom nästa vecka på lektionen. 


Engelska: I engelskan har vi gjort en hemskt kul muntlig övning som handlade om att söka jobb. Vi har även fortsatt arbetet med att förbättra grammatiken. Allt förflyter fint. /Malin.


SO:


Idrott och hälsa: 
Nästa vecka jobbar vi första halvtimmen med våra gympapass, kom väl förberedda. Lyssna på era låtar hemma och gör en analys av den. Försök hitta på rörelser hemma så kan ni träna på lektionen på torsdag. Redovisning sker v.8 av grupp 1 och 2 och efter lovet på v. 10 av grupp 3 och 4. 
All info om detta projekt hittar ni här. Idrott & hälsa 9an

Du som ännu inte lämnat in friluftslivsuppgiften, gör det :)

Med på lektionerna är också Nilla och Emelie som är mina lärarkandidater, de läser till lärare i idrott och hälsa och gör VFU hos oss. De kommer hålla i några aktiviteter med er nästa vecka under den timme vi inte jobbar med gympapassen. /Karin

Hem- och konsumentkunskap: 
Blå grupp tillagar era planerade rätter från olika delar av världen. Musik:


Tema:

Nästa vecka
Måndag: 
Tisdag: 
Onsdag: 
Torsdag: 
Fredag: 

Skolhälsa

Ha en trevlig helg
Minna och Cecilia
Comments