Klasser‎ > ‎Årskurs 7‎ > ‎

Veckobrev 17


Sjukanmälan sker före kl 8:00: Ring till 08/659 52 17

Allmän information

  • Det är matråd kl. 13.00 på måndag.
  • Skolsköterskan har öppen mottagning på onsdag och torsdag.
  • Raketenloppet på fredag


Det händer:
Måndag: Matråd kl. 13.00
Tisdag: 
Onsdag:
Torsdag: Du börjar skolan vanlig tid. På temat börjar utflykten och sen slutar du efter utflykten. Ta med matsäck och extra frukt, en tiokrona och sittunderlag. Vi ska till Perssons växthus i Bergianska trädgården och till Naturhistoriska riksmuseet igen. 
Fredag: Raketenloppet kl. 9.00

Ämnesinformation

Svenska

I svenskan jobbar vi vidare med läsförståelse och med textanalys. Klassen jobbar bra och fler och fler vågar räcka upp handen och prata i helklass. Kul! Nästa torsdag ska boken vara utläst. Vi kan dock inte ha slutreflektionen då eftersom klassen är på utflykt med temat. /Malin.Tema


SO

Vi jobbar vidare med våra länder.

Engelska/Spanska

Ingen läxa till fredag, då ni har raketenloppet :)

Idrott och hälsa

På onsdag är det första lektionen ute. Då gäller kläder efter väder. Det kan vara varmt det kan vara kallt. Kolla vädret kvällen innan så du vet vad du bör packa för ombyte. Vi kommer träna kondition, löpning och utegym.

Förhandsinfo v.18. Vi ska simma på Eriksdalsbadet.

Musik


Matte/NO

Vi närmar oss slutet av kapitel 6 i matten, och enligt planeringen kommer vi på tisdag att ha ett test på kapitlet. Vi kommer jobba i grupper som sist och göra en individuell prövning under vecka 18. Vi fortsätter med skelett och muskler i biologin och tar oss vidare i kroppen fram till sommaren.


Förhandsinfo nästa vecka

Comments