Klasser‎ > ‎Årskurs 7‎ > ‎Gamla Veckobrev‎ > ‎

Veckobrev v.34

Varmt välkomna tillbaka till skolan, alla sjuor!

Vi mentorer hoppas att ni haft en härlig sommar och hunnit både vila och ha roligt. Thomas har, som vanligt, varit på västkusten och ätit havskräftor och på Gotland och gjort en resa tillbaka i historien på Medeltidsveckan. Han har också läst massa böcker och fiskat i Norrland. Malin har varit på Väddö och badat i kalla Östersjön, i Nice och badat i varma Medelhavet. Hon har också ätit goda rätter och åkt läskiga attraktioner på Liseberg.

Ni är alla välkomna tillbaka till oss på skolan (i sjuans klassrum) onsdagen den 23  augusti. Då är det upprop mellan 10.00 och 11.00. Ingen lunch serveras den dagen. Här är programmet för de första skoldagarna:

torsdagen den 24 augusti:

Vi samlas klockan 10.00 i klassrummet med matsäck, badkläder om vädret tillåter, samt bra kläder att göra uteaktiviteter i. Vi kommer att göra lite hemliga saker i närområdet. Dagen slutar senast klockan 14.00.

 

fredagen den 25 augusti:

Vi samlas klockan 10.00 i klassrummet och kommer att titta lite på schema, skåp och göra praktiska saker inomhus. Lunch serveras på skolan och eventuellt går vi ut tillsammans på eftermiddagen. Ta bra kläder som ni kan vara ute i. Skoldagen slutar senast klockan 14.00.

 

måndagen den 28 augusti:

Vanlig skola igen, enligt schema. Eleverna börjar klockan 09.00 med mentorstid. Dagen slutar klockan 15.15.


Comments