Klasser‎ > ‎Årskurs 8‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Veckobrev 40

Sjukanmälan sker varje morgon ditt barn är sjuk och helst före kl. 8.00  tel: 0515-43608. Efter klockan 12 samma dag kan du för-sjukanmäla ditt barn till dagen efter.

Tala in barnets personnummer.

Allmän info från mentorerna
Dags för prao! Hoppas alla får en fin vecka!

På onsdag v. 41 kommer vi ha en bytesdag på skolan. Ta med ex leksaker, rena kläder och skor som du inte använder längre eller som du vuxit ur. Ta med detta till mentorstiden måndag morgon v. 41, alltså veckan efter praon.

Denna vecka:
Måndag:
Tisdag: 
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

Ämnesinformation
Matte/NO: 
Nu har vi haft åttans första matteprov, och ni är riktigt bra på detta med procent. Under praon önskar jag att ni funderar över den matematik er handledare(och ni) behöver använda i sitt yrke. (behöver de läsa tabeller, räkna på strömstyrka, räkna räntor etc.)

Detta skriver jag innan vi åker iväg till Gröna Lund, och jag hoppas verkligen att vi får en kul eftermiddag med mycket fysik och matte.

Svenska: Läs under er PRAO. Vecka 41 ska alla vara på sidan 161 i boken vecka 41 på onsdagen. Om ni har svårt att minnas vad ni läser får ni gärna göra stödord på ett papper. Vi ska diskutera eller skriva om boken. Ha en fin PRAO! /Malin.


Spanska/Engelska: inga läxor under praon!


SO:


Idrott och hälsa:
Efter praon, vecka 41 så börjar vi vara inne på lektionen i idrott och hälsa. Då åker vi alltså till Skarpnäck. Vi åker 12:30 och lektionen pågår mellan 13-14:30.

Packa:
Ombyte
Skor
Vattenflaska
Duschgrejer (för den som vill duscha på plats)

Hem- och konsumentkunskap: Upptäckte att instruktioner till matlagningsläxan saknades på min flik förra veckan. jag trodde verkligen att jag hade lagt in den där,  därför får ni lämna laxan efter praon v. 41 istället om ni inte tog hem lappen som jag lämnade på lektionen.


Musik: Vi är nästan färdiga med Spirituals och Gospel så att vi kan gå in på blues och ensemblespel efter praoveckan. Dagens låt: Ruben (Vera) samt Karl (Zack). Instruktion här /Ingela


Tema:

Nästa vecka
Måndag:
Tisdag:
Onsdag:  Bytesdag, ta med saker du inte vill ha, men tror att någon annan har glädje av.
Torsdag:
Fredag:


Bästa hälsningar
Johanna och Karin
Comments