Klasser‎ > ‎Årskurs 6‎ > ‎

Veckobrev vecka 17

Sjukanmälan: Ring till 08/659 52 17


Allmän information från mentorerna:
Nästa vecka är det dags för det årliga jippot Raketenloppet. Vi håller till nere i slingan och det blir lekar, uppvärmning och lopp. Sexorna springer "långa slingan", dvs ca 2.5 kilometer. Ut och träna i helgen, allesammans!

Läxor och program för vecka 17: 


måndag:

tisdag: 

onsdag:

torsdag: Utflykt med temat

fredag: 
Ämnen

svenska:
I veckan har vi jobbat vidare med verb och det går ganska trögt, pga att det är  abstrakt för barnen med alla begrepp. Vi kommer att ha ett prov i basgrammatik  om ett par veckor  och det som de ska kunna kommer att läggas upp på hemsidan inom kort.
engelska:
På grund av nationella prov i klass nio har sexorna haft vikarie bägge lektionerna i veckan och de har jobbat med kapitlet "Explorers" i text- och övningsboken och de har fått en läxa till tisdag nästa vecka, som består av text och glosor, som jag lägger upp här inom kort.

Idrott och hälsa:

Förhandsinfo v.18. Vi ska simma på Eriksdalsbadet.

HKK: Jag påminner om att jag skriver om vad vi gör på HKK varje vecka och lägger upp recept och annat material till eleverna här Hem och konsumentkunskap åk 6 Om du är sjuk, kan du se vad du missade där och kanske öva hemma! Där ligger info om provet som är v. 18 (Inte v. 17 som det står i planeringen) .

Matematik:
Spanska:
Ingen läxa till fredag, då ni har raketenloppet :)

Franska: 
Comments