Klasser‎ > ‎Årskurs 6‎ > ‎Veckobrev åk 6‎ > ‎gamla veckobrev‎ > ‎

veckobrev vecka 9-10

Sjukanmälan sker varje morgon ditt barn är sjuk och helst före kl. 8.00  tel: 0515-43608. Efter klockan 12 samma dag kan du för-sjukanmäla ditt barn till dagen efter. 

Information från mentorerna

Nu märks det att vi har en influensasäsong. Många elever har varit borta några dagar, lärare har varit sjuka och vabbat sjuka barn. (idag skickas veckobrevet från febersoffan i Huddinge..) Vi hoppas att detta sportlov kommer göra så att vi blir friska allihopa och kommer tillbaka med nya krafter. 

Denna vecka (9)
Sportlov
Ut och rör er, läs en god bok och passa på att vara lediga. 

Nästa vecka (10)
Måndag: pedagogiskt möte, start 10.00
Tisdag:
Onsdag: Studiedag, lärarna har möte medan ni gör vad ni vill.
Torsdag:
Fredag: 

Ämnena:
Matte/NO:
Under sportlovet har jag en virtuell hög med läxförhör och labbrapporter att ta mig igenom, och ni kommer förhoppningsvis få tillbaka dem så fort vi är tillbaka. 


Engelska: 

Spanska: 

Svenska: Jag har varit sjuk, så jag hann inte kolla av böcker idag, men på tisdag skriver jag en boklista på vad alla läser, så besök bibbla/bokapp/bokhylla i helgen och börja läsa en bok. Vi ska jobba med grammatik i några lektioner. Idag körde vi substantiv och bra ord att träna på tills vi ses igen är: singular, plural, bestämd och obestämd form, samt orden konkret och abstrakt. Vi repeterar på tisdag och övar då även på adjektiv. /Malin

SO/Idrott och hälsa: 

På lektionerna i idrott och hälsa fortsätter vi att vara i Skarpnäck. Alla ska vara ombytta och ha skor!

Franska: 

Musik: Vi har påbörjat tre låtar. Text och YouTube-länkar finns här. Tänk på att det är texten på textbladet som gäller! /Ingela

Slöjd:

Tema:förhandsinfo (vecka 11)
Måndag: 
Tisdag:
Onsdag: Studiedag, lärarna har möte medan ni gör vad ni vill.
Torsdag: Mattetest ekvationer och uttryck
Fredag:

Trevlig helg önskar Elin och Titti.
Comments