Klasser‎ > ‎Årskurs 6‎ > ‎Veckobrev åk 6‎ > ‎gamla veckobrev‎ > ‎

veckobrev vecka 19

Sjukanmälan sker varje morgon ditt barn är sjuk och helst före kl. 8.00  tel: 0515-43608. Efter klockan 12 samma dag kan du för-sjukanmäla ditt barn till dagen efter.

Information från mentorerna

 Nu är det varmt och skönt i luften och mycket lättare att komma ut på rasterna. Det är heller inte så många skoldagar kvar i sexan, 26 dagar får jag det till, och då ska vi klämma in en musikal med uppspel 5 juni, vilket jag hoppas att ni skrivit in i era kalendrar. 28 maj har vi också temacafé då vi kommer bjudas på en salig blandning av experiment.

Denna vecka (19)
Måndag: Pedagogiskt möte, start 10.00
Tisdag: Viktig musikläxa (se nedan). Första stora musikalrepet 12.45-15.00
Onsdag: mattetest (frivillig inlämning)
Torsdag: Lov
Fredag: Lov

Ämnena:
Matte/NO:
Vi pratade under torsdagen om avslutning på geometrikapitlet i matteboken. Egentligen är inte jag i något större behov av att se om ni har förstått geometrikapitlet, för det tycker jag mig redan ha sett under lektionerna. Däremot vet jag att ni är några som vill ha en chans till att anstränga er och visa vad ni kan. På onsdagens mattelektion kommer vi därför att genomföra ett litet prov med frivillig inlämning. Det innebär att alla kommer jobba med provet på lektionen och de elever som vill att jag tittar på vad mycket de har lärt sig lämnar in detta. 

NOlektionen vecka 19 utgår på grund av ledighet.


Engelska: Eftersom vi haft nationella prov i vecka 18 ska vi nu varva ner och kolla på en första film det här läsåret. Vi ska kolla på stardust som vi har läst om i kapitlet om pirater. 

Spanska:

Svenska:SO/Idrott och hälsa: 
Kläder efter väder är det som gäller från och med nu.

v. 19 orientering
v. 20 orientering
v. 21 9ans konsert 
v. 22 ute, lekar. Sista lektionen för terminen
v. 23 lediga 
v. 24 skolavslutningsvecka


Franska: 

Musik: Nu är alla texter klara och jag har lagt hela dokumentet här. Superviktigt att titta igenom Mössens sång innan tisdag!. På tisdag kör vi sångträning 12.45-13.15 sen kommer Karin och Hannah in och vi börjar repetera ordentligt och kör gemensamt även på hela dramatiden till 15.00.

Slöjd:

Tema:Nästa vecka (20)

Måndag: 
Tisdag: 
Onsdag: 
Torsdag:
Fredag: Hkk prov för Hkk gruppen. Se här om du varit borta på genomgången Hem och konsumentkunskap åk 6

Trevlig helg önskar Elin och Titti.
Comments