Klasser‎ > ‎Årskurs 6‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Veckobrev vecka 49

Sjukanmälan: Ring till 08/659 52 17
Allmän information från mentorerna:
Denna vecka har varit en riktig sjukvecka, med många förkylda, febriga och hostiga barn. Vi hoppas på tillfrisknande snart. Det är bra om barnen frågar oss lärare vad de eventuellt ska ta igen om de missat något.


Läxor och program för vecka 49: 
måndag: Pedagogiskt möte för personalen. Eleverna börjar klockan 10.00 med svenska. "Öppet Hus" på kvällen enligt schema som mailas ut med länken till detta brev. Välkomna!

tisdag: SO-prov, se nedan

onsdag: SO-prov, fortsättning, se nedan

torsdag: Gloria Ray Karlmark, medlem av "Little Rock 9" besöker oss  klockan 11.15-12.00. Läsläxa i svenska: Vi bestämde en kortare läsläxa till nästa vecka, dvs att alla ska ha hunnit till sidan 132 i "Häxan och Lejonet"

fredag: Läxa i spanska och franska

Förhandsinfo vecka 50:
måndag:
Musikprov

Ämnesinformation:
 
Matematik: Vi är klara med kapitel 2! Mycket sjukdomar i klassen så vi kommer ha ett extra provtillfälle på måndag för de som missade idag. Vi går direkt in på kapitel Samband och Förändring. Proven tillbaka nästa fredag. /Axl 

NO:  Elevernas arbeten om planeterna är i full rulle och fortsätter nästa vecka. 
SO: 
Dags för prov. Vi har tillsammans bestämt 6e och 7e dec v. 49
Att plugga på: textboken, arbetshäftet och instuderingsfrågorna. Nedan hittar du arbetshäftet och instuderingsfrågorna. Länk: SO 6an


Musik: All info om musikprovet den 12:e finns här. Kom ihåg att det är jätteviktigt med lyssningsuppgifterna! /Ingela

svenska och engelska: I den gångna veckan har vi jobbat vidare med sagor i svenskan och med julen i engelskan. Alla jobbar bra och jag påminner om att den slutgiltiga, renskrivna sagan ska mailas/delas/lämnas in senast den 10 december (ja, jag vet att det är en lördag, men det var den dag vi kom överens om).

 Franska Läxa är siffror och länder i kap. 7. Allt ligger på www.glosboken.eu. Användarnamn ewad.


Spanska: I spanskan ska du kunna till fredag glosorna på sidan 34. Mitt användarnamn på glosor.eu är SimonaM.Idrott: SKRIDSKOR!!! Ta med egna om du har + hjälm. Har du klubba ta med det också :)

Thomas och Malin önskar en riktigt trevlig helg!

Comments