Klasser‎ > ‎Årskurs 6‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Veckobrev vecka 34

Allmän information från mentorerna
Det har varit mysiga och roliga första dagar, där vi bland annat pratat om raster, matvärdsrutiner, ritat självporträtt, skapat ett googlekonto för skolbruk, samt testat att ha lite svenska och SO.

Viktigt inför kommande vecka är att vi får veta om barnens regler för att åka hem själva. Många har redan meddelat, men ni som inte gjort det får maila. Vi kommer att kalla er till ett tidigt utvecklings-/lära känna-samtal i separat mail.

Mentorsgrupper klass 6

Thomas:

Emma, Tom, Peter, Olle, Malin, Rebecka, Selma, Stella, Leia, Elsa och Albin

Malin:

Martin, Nils, Svante, Nikolai, Malla, Simon, Rut, Loka, Irma, Ruben, Gunnar, Mattias, Paula och Abbe


Hänglås och mobiler:
Alla har nu fått skåp, där de ska förvara skolmaterial. Ta därför med ett hänglås så snart som möjligt. Mobilerna låser vi in varje morgon och eleverna får tillbaka dem vid dagens slut.

Föräldramöte
Välkomna tisdagen den 6/9 på terminens föräldramöte. Tiden är 18.00 och troligen har vi gemensam uppstart med klass 7-9. Varmt välkomna!

Stödundervisning:
På högstadiet erbjuder vi stödundervisning i svenska, SO, matte och NO och det ligger på morgonen. Vi kommer att maila och bjuda in till detta.

Denna vecka:
måndag: Utflykt till Skansen med samling 09.30 på skolan. Kläder efter väder och matsäck. OBS: Bra skor för att orka gå omkring.
tisdag: Utflykt till Södermalm. Promenad, möjlighet till bad och lunch hos Thomas. Medtag matsäck och badkläder.
onsdag: Undervisning enligt schema, dvs alla börjat 08.30 med engelska och slutar 14.30 med idrott. Kläder för uteidrott!

Ämnesinformation:
När ämnena kommer igång kommer de enskilda lärarna att informera er om läxor och dylikt.

Ha en fin helg, önskar mentorerna!


Comments