Klasser‎ > ‎Årskurs 4‎ > ‎

Veckobrev 20Allmän information

Hej alla. Nu är den skärmfria veckan till ända, och de allra flesta har tjänat in åtskilliga timmar till annat. Vi har haft svennemys som en sorts avslut på veckan. På måndag ska vi kolla vad vi gjorde i stället och om någon kommer förändra något i sitt skärmande.

På torsdag nästa vecka åker alla de som inte har bokat ett studiebesök till medeltidsmuséet tillsammans med Martin och Elin (kuratorn). Skoldagen börjar då 10.00. Matsäck medtages. Hemkomst enligt ordinarie schema. Pga sudiebesöket och min frånvaro så är det läxinlämning på onsdag denna vecka.

Raketen har en egen insamling till hungerhjälpen.

Just nu pågår den största svälten på 70 år i Afrika och Yemen på grund av torka. Raketen har därför beslutat att starta en egen insamling till förmån för Radiohjälpens arbete mot svält. 

Om du vill bidra så swisha till nr 0706975893 och lämna meddelandet (svält), numret går till Linda Strömberg som administrerar vår insamling.

Vill du veta mer så klicka vidare på länkarna.

Om Raketens insamling

https://www.radiohjalpen.se/egen-insamling/kulturskolanraketenDet händer:

Måndag: 

Tisdag: 

Onsdag: Tidigarelagd läxinlämning.

Torsdag: Skolan börjar 10.00. Medeltidsmuseum, matsäck.

Fredag: 

Ämnesinformation

Svenska/SO

Vi fortsätter med medeltid, atlas och landskapen även denna vecka. På torsdag medeltidsmuseum/studiebesök och på fredag uppföljning av dessa.

Ma/no

Nu har vi övat inför och skrivit matteprov. Nästa vecka är tanken att vi ska hinna börja jobba lite med area.

Engelska

Ingen läxa till tisdag.

Musik

Vi fortsätter att spela gitarr och elbas!

Idrott och hälsa 
 
 
Tema
Nu när skärmfria veckan är slut är det dags att sätta sig vid tangentborden och skriva sitt djur/land-no-arbete. Målet är att få ihop två A4 brödtext med välvalt typsnitt med teckenstorlek 12 OM man inte fått ihop två A4 så skickar man det man har!   Arbetet ska skickas i wordfomat/google dox. Arbetet ska finnas i min mejlkorg senast måndag den 22 maj. Nästa steg är att jag läser igenom kommenterar och förklarar för var och en vad som behövs. Vi kommer fram till ett nytt inlämningsdatum, tillräckligt för att hinna rätta till/förbättra/fylla på. 
Vecka 20

Måndag: 

Tisdag:

Onsdag: 

Torsdag: 

Fredag: 

 
Längre fram i tiden (är det mycket...)
 
Vecka 21 NO-ARBETET INMEJLAT KHF torsdag 25/5
Vecka 23 Lovdag tisdag 6/6 avslutning fredag 9/6
 

Höstterminen 2017

Terminsstart     onsdag 23 augusti

Höstlov              v 44 (30 oktober– 3 november)

Julavslutning     torsdag 21 december


Comments