Klasser‎ > ‎Årskurs 4‎ > ‎Gamla veckobrev‎ > ‎

Veckobrev 51

Veckobrev 50

Veckobrev 51


Allmän information

Vilket fint Luciatåg barnen bjöd på! Det andra tåget blev också lika lyckat och det blev en värdig avslutning på terminen.

Idag har vi jobbat med dansteatern och åkt skridskor, och nästa vecka är det bara måndagen som är en vanlig skoldag. På tisdag är det hockeyturnering för högstadiet och då får man vara hejaklack om man går på mellanstadiet. Man får också gå till skolan och pyssla, om man hellre vill det. Klockan 9.00 gäller för vad man än väljer.

På avslutningsdagen börjar vi 9.00 och slutar efter lunch (runt 12.00). femmorna planerar att ha klapputdelning i återvinningens tecken där alla tar med sig något man inte behöver hemifrån inslaget i ett fint paket. Vi pratar på måndag om vi vill härma dem. Försök isf hitta något som ett barn kan tänkas bli glad av, och gärna inget dyrbart.

Vi brukar inte ha med föräldrar på julavslutningarna.

Tack för en fin termin med era fina barn. De har vuxit en hel del den här terminen, känns det som, och de är sannerligen värda ett skönt lov efter det arbete de utfört.Det händer:

Måndag: vi städar på em så ta med stor väska/påse till allt som ska hem. Apan Arne ska in för de som inte tog med på fredagen

Tisdag: Hockeyturnering och julspel. Inget morgonstöd och ingen läxhjälp.

Onsdag: Avslutning!

Torsdag: LOV!
 
Fredag: LOV!

Ämnesinformation

Svenska/SO


Matematik

Vi har haft obligatoriskt julpyssel. Alla ska klara att göra ett litet flätat pappershjärta och de flesta är på god väg.

Jag vill också passa på och tacka för den här terminen. Det har varit toppen att få lära känna era barn och jag ser fram emot nästa termin. Ha ett fint lov så ses vi 2017. God Jul / Madelene

No


Engelska

Glöm inte ta med engelska boken till våra engelska lektioner på måndag och tisdag!!
 

Musik

 

Idrott och hälsa


TemaComments