Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v. 6

skickad 8 feb. 2017 08:11 av Emilie de Paula

Veckobrev v.6


Hej alla föräldrar!


Tiden tickar på och  nästa vecka är det redan sportlov! Snart är eleverna helt färdiga med vikingatiden. De skulle hållit sina presentationer denna veckan, men för att det ska bli riktigt bra och för att de inte ska känna sig stressade, så lägger Emilie dessa veckan efter sportlovet. För mer information, se läxkalendern!


I veckan fick ni även hem information om att vi kommer ha  föräldramöte den 28 februari! temat denna gången blir “Mobiler och Respekt”. Ska bli fint att träffa er alla igen!


Det stora projektet i klassen just nu är “Batterijakten”. Detta är en nationell tävling som syftar till att eleverna ska lära sig mer om hållbarhet och miljö på ett interaktivt sätt! Denna tävling avslutar 5 April. Du kan läsa mer detaljerat om tävlingen här: https://www.batterijakten.se/


Under tävlingen så kommer vi att använda en app. Det medför att vi vid enstaka tillfällen kommer att använda telefonerna och enbart under uppsikt av mig. Eleverna får också lov att spela ett spel, detta på sin fritid, där de kan samla in poäng till klassen. Kolla gärna igenom appen med ditt barn :) Och påminn gärna ditt barn om att man endast får använda telefonen vid detta tillfälle. i övrigt ska telefonen förvaras avstängd i väskan under hela dagen fram tills att skolan slutar.


En liten påminnelse: skicka gärna med ditt barn varma kläder och något ombyte. Särskilt strumpor!! Vintern kom visst tillbaka ;)


Vidare är det återigen tillåtet med sockerfria tuggummin på rasten, men givetvis är det inte tillåtet under lektionstid! påminn gärna ditt barn om detta också :)


Det var allt för denna gången! Vi hörs och ses igen efter sportlovet! :)


Med vänliga hälsningar,

Emilie & Ulrika


Comments