Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v.51

skickad 14 dec. 2015 11:35 av Jessica Björklund

Hej föräldrar!


Vilket fantastiskt Luciatåg det var i fredags. Eleverna var jätteduktiga och proffsiga då de uppträdde både i Kristallen och i Angered. Var stolta över era barn! För det är verkligen jag och Charlotta :)


Förra veckan fick eleverna redovisa om sin fågel som de hade skrivit om på NO. Det gick jättebra! Det är bra att eleverna får träna på att tala inför grupp redan nu i år 3. Det kommer de ha nytta av i högre årskurser.


Nu är det inte många dagar kvar på denna termin. På tisdag den 15/12 ska f-3 ha julpysseldag under förmiddagen. Det ser många elever fram emot.

På fredag är det julavslutning i Gunnareds kyrka kl 17.30 för alla elever. Det är obligatoriskt att vara med på julavslutningen och om någon elev inte kan delta denna kväll så behöver ni meddela mig det. Skolan börjar igen den 12/1-16 kl 8.20


Några elever som ligger lite efter i matteboken kommer att få med sig matteboken hem under lovet. Det räcker att de arbetar några sidor per vecka. Jag kommer att ge eleverna varsin läsfisk som de får ta hem. När de har läst 15 minuter så får de fylla i ett fjäll i valfri färg. Det är en bra sporre för eleverna och det ger de överblick över hur mycket det faktiskt har läst! För de elever som vill så kommer jag även ordna ett jullovshäfte med lite uppgifter som de får arbeta med under lovet.


Till sist så vill jag önska er en härlig, avkopplande jul med familjen!

God jul!


Önskar


Charlotta och Jessica


Comments