Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v.41

skickad 7 okt. 2012 06:44 av Jessica Björklund   [ uppdaterad 7 okt. 2012 06:44 ]

Veckobrev v.41

Hej alla föräldrar!

Det har hänt mycket sedan barnen började i skolan. Månader har gått och vi har gått in i en ny årstid. Vi har under de senaste veckorna pratat och arbetat kring årstiden hösten. Vi har pratat om vad hösten är och vad som händer i naturen under hösten. Vi har varit i skogen och letat efter hösttecken som barnen sedan har fått ritat av.

För tillfället arbetar vi med tema Kroppen & Skapelsen.

För några veckor sedan fick ni hem en blankett angående klassföräldrar och Daniels mamma Aula Maseh erbjöd sig att vare klassförälder i förskoleklassen. Detta tycker vi är jättekul! Vi efterlyser fler föräldrar som kan vara klassföräldrar. Kontakta någon av oss pedagoger i förskoleklassen på tel 031-3311233 eller via mail:

jessica.bjorklund@kristinaskolan.se
kristina.pettersson@kristinaskolan.se

Vi vill också påminna er om att alltid ringa och sjukanmäla ert barn om den är sjuk och inte kan komma till skolan. Det är också viktigt att ni kontaktar oss om barnet ska till läkaren eller om det är något annat som förhindrar att ert barn inte kommer till skolan på morgonen. Både sjukanmälan och annan information lämnar ni på tel 031-3311233. Prata in ett meddelande om ingen svarar i telefonen.

Annars vill vi än en gång påminna om studiedagen måndagen 15/10 då förskoleklassen är stängd men fritids är öppet som vanligt.

Med vänliga hälsningar

Kicki och Jessica.
Comments