Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v.4

skickad 25 jan. 2016 11:14 av Jessica Björklund   [ uppdaterad 25 jan. 2016 11:15 ]
Hej!

Det har varit en bra start för klassen denna terminen. Det är en god stämning och ett bra arbetsklimat i gruppen. Underbart att se! 
Simningen på måndagar fungerar jättebra. Eleverna gör verkligen sitt bästa och de syns att de har roligt!

Nu på torsdag så ska F-3 åka skridskor i Isdala. Klass 3 börjar som vanligt kl 8.20 men se till att vara i tid! Ta med matsäck och busskort. Eleverna behöver också ha med sig överdragsbyxor/termobyxor och vantar.

Som jag har nämnt i tidigare utskick så arbetar vi med tema Forntiden nu. Vi arbetar för tillfället med dinosaurier. Eleverna arbetar i par och håller på att skriva en faktatext om en dinosaurie. Faktatexten ska sitta på en plansch som eleverna i par själva får göra med bilder och text. Planscherna ska hängas upp i klassrummet. Eleverna kommer även att få presentera dinosaurierna för varandra i lilla gruppen. 

Jag har bokat in utflykter till museum där vi kommer att få gå lektioner som handlar om forntiden.

Den 9/2 ska vi på utflykt till Stadsmuseet. Där kommer vi att gå på en lektion som handlar om Stenåldern. Eleverna behöver ha med sig matsäck och spårvagnskort.
Den 8/3 ska vi på utflykt till Naturhistoriska museet och gå på en lektion om dinosaurier. Eleverna börjar kl. 8.00 denna dagen och behöver ha med sig matsäck och busskort. 

Önskar er allt gott!
Jessica


Comments