Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v.16

skickad 17 apr. 2016 23:56 av Jessica Björklund

Hej alla föräldrar!


Tiden går fort och i morgon, tisdagen den 19/4, är det Kristinaskolans dag. Alla som vill får komma och besöka skolan! Det börjar kl 16.00 och håller på fram till kl 18.30. I klass 3 klassrum Kl 16.15 kommer vi att visa klass 3 bildspel/film om forntiden. I klassrummet hänger även elevernas sagor och andra verk som de har skapat. Hoppas att så många som möjligt kan komma!


Som ni alla vet så ställdes föräldramötet in pga sjukdom. Och nu är nationella proven igång så då anser jag och Charlotta att det skulle vara trevligare att vi har en klassdag istället. Vi har bestämt att tisdagen den 24/5 kl 17.30-19.00 har vi en klassdag tillsammans med alla elever, föräldrar och syskon. På klassrådet förra veckan så diskuterade klassen vad de tyckte att vi skulle göra på klassdagen. Det som beslutades var att vi skulle ha ett knytkalas och femkamp - eleverna mot föräldrarna! Ni kommer att få mer info om klassdagen längre fram.


Jag och Charlotta kommer att skicka ut förslag på utvecklingssamtalstider till våra mentorselever under denna veckan. Utvecklingssamtalen kommer att ske under v.19-20.


Är det något ni undrar över så kontakta mig eller Charlotta.


Ha det bra!


Jessica och Charlotta


Comments