Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev inför terminsavslutningen

skickad 16 dec. 2017 04:59 av Christer Svensson

Hej!


En termin går snabbt. Nu är det snart jul. Nu är det snart lov. Härligt! Men först ska vi ta oss i mål på ett bra sätt.


I tisdags var klassen på utflykt. Det var ingen nöjesresa utan en studieresa till reningsverket Gryab. Även om en del elever inte var så glada över varken vissa lukter eller synintryck gick resan bra. Vi lärde oss också en hel del om hur vårt vatten renas. Ett tack till David som ordnade denna resa.


På fredag är det dags för läsårets andra Elevens val. Det är sovmorgon för halva klassen. Den halvan av klassen som kommer att baka julgodis och se på engelsk film (utan översättning) börjar kl 9.00. Den andra halvan av klassen åker till Åbybadet för att bland annat lära sig livräddning och njuta upplevelsebad. OBS! Denna grupp börjar kl 8.20 med samling utanför femmans klassrum. Alla elever slutar kl 15.00 denna fredag.   


Tisdag den 19 januari har klassen sitt eget julfirande. Program är ännu inte klart. Med säkerhet kommer det dock att bli fika. Så vill ni elever baka något - gör det med glädje och ta med till tisdag! Fundera också på vilken film ni tycker att vi ska se.  


Onsdagen den 20 december är det så avslutningsdag. Eleverna får sovmorgon. De börjar först kl 10.10. Dessutom slutar eleverna på dagen tidigare än vanligt - kl 13.00.  


På kvällen är det  julavslutningen i Gunnareds kyrka kl 19.00. Denna samling är obligatorisk för alla elever. Föräldrar, syskon och släkt är varmt välkomna att vara med!

Med förhoppning om goda avslutningsdagar,

men framför allt om en välsignad jul för oss alla!

Christer & Emilie


Comments