Aktuellt‎ > ‎

V.50

skickad 6 dec. 2015 23:46 av Jessica Björklund   [ uppdaterad 8 dec. 2015 00:24 ]

Hej!


Nu börjar det dra ihop sig till Lucia. Denna veckan kommer det vi öva extra mycket på sångerna. På fre 11/12 ska klass tre lussa för f-6 i kristallen kl 8.30. Eleverna behöver vara i skolan senast kl 8.00 denna dag. Vi möts i treans klassrum, där får eleverna byta om till sina kläder/dräkter, sedan går vi gemensamt till kristallen så att vi är där i tid. Efter luciafirandet i kristallen så åker vi direkt till Angered Centrum för kl 10.00 ska vi uppträda utanför ICA maxi. Eleverna behöver ha med sig sitt busskort på fredag.

De föräldrar som vill och kan får jättegärna vara med på fredag och hjälpa till se när sitt barn uppträder. Ju fler desto bättre! :)


Läxor

Jag märker att vissa elever inte lämnar in sina läxor. Jag kommer hädanefter att skicka hem en lapp med de elever som inte har lämnat in läxan.


Jag passar på att nämna att denna veckan har eleverna inte någon läxa i veckans ord. Istället får de ta hem sin fågeltext och öva på den så att de kan den när de ska redovisa den inför klassen. Eleverna kommer inte heller att ha någon matteläxa denna veckan.

Önskar er en trevlig vecka!


Jessica


Comments